FREDAG

6X5A4990fxl2

Akkurat nå sitter jeg ved spisebordet på en ekstra pute i håp om at den skal lindre litt. Jeg har fått så vondt i halebeinet og jeg aner ikke hva jeg har gjort. Kanskje det er Barry’s, kanskje det er dårlige sko. Når jeg googler er det som regel vanskelige svangerskap eller fall som er skylden for vonde halebein. Det gjør vondt når jeg står, går, ligger og sitter. I natt måtte jeg ty til smertestillende for å sove og det liker jeg ikke. Så nå undrer jeg på hvor lenge det skal gå før jeg må ta turen til en kiropraktor og om jeg klarer å fullføre #BacktoBarrys.

6X5A4968fxl3

Men herlighet, det er lenge siden jeg har fått så mange meldinger på Instagram over et plagg. Denne kåpen tok meg med storm og tydeligvis dere også. Jeg kjøpte den i Stockholm i helgen og den er fra Massimo Dutti. Lang, lys og supermyk, alt jeg trenger for å tulle meg inn og nyte den friske høsten. Den er ganske romslig og jeg har den i en S. Du finner kåpen her.

6X5A4954fxl2

Bloggen tar fri i morgen men vi sees på søndag! Da tenker jeg å publisere spørsmålsvideoen, selv om de fleste på IG ville ha IGTV er det vel greit å publisere begge steder. Ha en nydelig helg <3

english2

Right now I am sitting at the dining table on an extra pillow hoping that it will help me. I’ve been so sore in my tailbone and I have no idea what I’ve done. Maybe it’s Barry’s, maybe it’s bad shoes. When I google, it is usually difficult pregnancies or falls that are to blame. It hurts when I stand, walk, lie down and sit. Last night I had to resort to painkillers to sleep and I don’t like that. So now I wonder how long it will take before I have to go to a chiropractor and whether I can complete #BacktoBarrys.

It’s been a long time since I’ve received so many messages on Instagram over a piece of clothing. This coat took me by storm and obviously you too. I bought it in Stockholm this weekend and it is from Massimo Dutti. Long, light and super soft, everything I need to enjoy the fresh fall. It’s quite roomy and I have it in an S. You can find the coat here.

The blog is off tomorrow, but we’ll see you on Sunday! I will publish my Q&A video, in Norwegian unfortunately. I will see if I can add subtitles but that might take too long. Maybe I should do one in English another time? Have a lovely weekend <3

6 comments

  • Hei Emilie! Dette tror jeg blir den merkeligste kommentaren jeg noen gang kommer til å skrive.. Men jeg hadde en periode hvor jeg også hadde veldig vodt i halebeinet og ikke klarte å sitte i det hele tatt. Legen sa jeg måtte gjøre knipeøvelser, for å trene opp (gudene vet hva som måtte trenes opp)… Det skader jo ikke å prøve, jeg ble helt fin igjen!

    • Hei Hannah! Haha, tusen takk for kommentaren<3 Jeg har faktisk prøvd med litt knipeøvelser etter at jeg så tipset ditt. Jeg har blitt bedre nå men jeg må kanskje en tur til legen for å få det sjekket ut. Hadde du falt på det? Klem

  • Si gjerne ifra dersom du er interessert i å selge denne kåpen. Angrer så utrolig på at jeg ikke kjøpte den for 2 år siden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *