DEN PERFEKTE BLAZEREN

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Nå som vi går over til høst blir det naturligvis et større fokus på ytterplagg, jeg føler det er alt jeg ser på om dagen. Jeg blir også mer glad i å bruke blazere denne årstiden. Selv om det er mange fine budsjettvennlige blazere der ute, så er det et plagg som virkelig kan være verdt å investere. Det er noe med en blazer som ser litt mer skreddersydd ut. Du trenger ikke å gå veldig høyt opp i pris for å få god kvalitet. By Malene Birger er kjent for sine fine blazere i klassiske snitt som ser litt mer eksklusive ut. Jeg jobbet i mange år for merket og jeg vet at plaggene varer evig.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg kjøpte denne i fjor og den brukes året rundt. Selv om den har et mønster så er den klassisk og snittet er flatterende til figuren min. En vinner! Jeg liker å gå for de som er er litt mer figursydde, noen ganger føler jeg at jeg drukner i de som er vide og oversized. Hvis du ikke har en favorittblazer så vil jeg anbefale deg å skrive det bak øret og være litt på vakt, plutselig dukker den perfekte blazeren opp. Gjerne på salg, da kan man få en klassiker til en mye billigere penge.

3 comments

 • Emilie, måste bara säga vilken fantastisk inspiration du är! Sluta aldrig blogga!
  Älskar dina outfit-tips, smink tutorials och allt med beauty!
  Önskar vi kunde få en lite större inblick till din vardag och hoppas du gör både mer IGTV och Youtube snart, du är en stjärna!!!
  Kramar från Stockholm!

 • (Vet inte om min förra kommentar kom med så provar igen)

  Tack för världens bästa inspiration! Älskar alla dina tips på skönhet, outfits, träning med mera.
  Önskar SÅ att du började med mer Youtube och IGTV och att vi som följare kunde få en lite störra inblick i din vardag!
  Du är världens influencer alla kategorier, en stjärna helt enkelt!!

  • Hei Marija! Tusen takk for så fine ord <3<3 Det var så utrolig hyggelig! For en motivasjonsboost du har gitt meg. Jeg lover å komme med mer videoinnhold <3 Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *