EN HELG I STOCKHOLM

Annonse/invitert

Jeg har hatt en kjempefin helg i Stockholm sammen med Nelly for å feire deres 15 årsdag. Vi var en stor gjeng som reiste fra Norge, nærmere 40 stykker. Vi var så heldige med været og da er det ekstra koselig å være i Stockholm. På fredag ankom vi sent på ettermiddagen, vi tok en tur innom Nelly sitt showroom og spiste en deilig middag på Riche.

På lørdag rakk Eirin og jeg å ta en tur rundt i Stockholm før det var klart for bursdagsbrunsj. Shoppingen i Stockholm er så bra  og jeg forelsket meg i et par solbriller fra Bottega som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte. Jeg fant meg derimot en nydelig kåpe på Massimo Dutti, så nå må jeg kvitte meg med noen kåper fra samlingen min. Følg med på Tise!

_S0A2562

_S0A2145

_S0A3133

Nelly feiret bursdagen sin med en gigantisk partybrunsj på Fotografiska i Stockholm. Det var god mat, fine folk og bra stemning. Så gøy! I løpet av brunsjen var det ulike opptredener men Snap! var helt klart høydepunktet. Det var deilig med en fest som endte tidlig så formen var fin på dagen derpå.

Hele gårsdagen gikk til reising og jeg kjenner at jeg er litt sliten etter helgen. Mandagen har gått i et rolig tempo, jeg har jobbet litt og klarte å dra meg selv til Barrys. Alt i alt en fin start på uken <3

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *