SILKENS STYRKE

Annonse i samarbeid med Sensai

6X5A4864fxl

Jeg har gledet meg til å kunne introdusere dere til resten av Absolute Silk serien fra Sensai. For meg er Sensai det ultimate luksusmerket når det kommer til hudpleie. Jeg elsker alt fra den delikate estetikken til de effektive resultatene.

For noen måneder siden skrev jeg om Micro Mousse Treatment og nå har det blitt lansert en fluid og en krem i samme serie. Micro Mousse Treatment er jo et unikt og veldig spennende produkt som skal brukes aller først i hudpleierutinen etter rens. De bittesmå karbonerte boblene gjør at den penetrerer enda dypere i huden. Serumet gir fukt, fremmer naturlig eksfoliering og effektiviserer de andre produktene man påfører etterpå. For noen så kan denne gi nok fukt på dagtid men som regel er det best med ekstra fuktighet i form av en krem.

6X5A4834fxl

Uten-navn-2fxl

Under lanseringslunsjen med Sensai forrige uke viste de oss en enkel test hvor vi fikk se effektiviteten av produktet. Vi la Micro Mousse Treatment på et veldig konsentrert område på hånden og lot den ligge i fem minutter. Som du ser her så er det et tydelig merke der moussen lå og den lille rødheten indikerer at den har satt i gang blodsirkulasjonen.  Nå er det så klart ikke samme effekt når du tar et tynt lag utover hele ansiktet, det blir absolutt ingen rødhet etter produktet, men blodsirkulasjonen settes likevel i gang. Du kan lese mer utdypende om Micro Mousse Treatment i blogginnlegget mitt her.

6X5A4876fxl

De to nye produktene i Absolute Silk-serien er også helt fantastiske. Absolute Silk Fluid er en perfekt fuktighetskrem for en kombinert eller fet hud. Den er så lett og fin på huden, og jeg kan fint bruke den hvis huden min ikke er på sitt tørreste. Absolute Silk Cream er en rikere krem som passer til oss med tørr eller fuktfattig hud. Den gir litt ekstra fukt til huden men føles fremdeles ikke tett på huden. Begge produktene inneholder ingredienser som stimulerer produksjonen av hyaluronsyre i overhuden og lærhuden, som får rikelig med fukt, men gir også energi og styrke til huden. Selv om det er antiage egenskaper i produktene så passer de også til en yngre hud som ikke har synlige rynker. De jobber rett og slett med å forbedre og styrke huden, uansett utgangspunkt.

6X5A4897fxl

Absolute Silk produktene er kjempefine å bruke sammen men de fungerer også fint sammen med andre produkter fra ulike merker. Produktene kan brukes til både morgen- og kveldsrutinen og det synes jeg er et stort pluss! Det er mindre produkter å forholde seg til og lettere å pakke med seg på tur.

Les mer om Absolute Silk her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *