NY SESONG

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Når høsten kom med sin friske bris og løv på bakken så kjente jeg på en stor glede over å gå inn i en ny sesong. Nå som det har bøttet ned i to dager har jeg skiftet mening. Kan vi få tilbake sommeren?

Uansett så er jeg veldig glad for å ta frem kåpene mine igjen. Jeg har savnet det å gå med en deilig ullkåpe og kle meg i lag på lag. Denne kåpen er fra The Curated, et lite og fantastisk merke som er basert i skandinavia. De lager stilrene kvalitetsplagg og er verdt å sjekke ut. Kåpen er en 30/70 kashmir og ullmiks og er en av mine store favoritter!

I morgen reiser jeg til Stockholm sammen med Nelly og en hel gjeng fra Norge for å feire deres 15 årsjubileum.Vi blir to netter så det blir en skikkelig jentetur. Gleder meg!

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *