DET LILLE UNDER

Annonse i samarbeid med MyMuse

6X5A4727fxll

Jeg har startet med å oppdatere høstgarderoben og da har jeg begynt med det aller innerste, lekkert blondeundertøy. Det er noe med å ha på seg fint undertøy, selv i hverdagen med en ullgenser over. En liten detalj som ingen andre ser men som gir en feminin og sexy følelse.

6X5A4756fxl

Det har ikke alltid vært så lett å finne et godt utvalg av BHer med store cup-størrelser. Jeg har i så mange år gått med feil størrelse og det er hverken flatterende eller behagelig. De butikkene som hadde riktige størrelser hadde gjerne ikke de mest spennende BH-modellene. MyMuse er en norsk nettbutikk med et stort utvalg av undertøy fra A-M-cup. De har utrolig mye fint og det er så lett å finne utvalget ved å filtrere på din egen størrelse. Her er mine to favoritter akkurat nå:

6X5A4767fxl

Denne beige BH-en er så behagelig og sitter veldig fint på. Det delikate blondestoff dekker litt mer av bysten og gjør at den gir en kjempefin fasong. Ingen uflatterende linjer samtidig som den gir et lite løft. Min nye favoritt! Du finner den her.

6X5A4785fxll

En svart blonde-BH er et must i undertøysgarderoben. Det er en klassiker som kan brukes til alt, til alt fra hvite t-skjorter til den lille sorte. Denne sitter som et skudd og jeg elsker de røde detaljene. Du finner den her.

Jeg har lagt min elsk på tynne blonde-BHer i det siste. De gir en veldig naturlig og flatterende fasong. Jeg synes også det er veldig fint når man så vidt kan skimte blondene gjennom en litt transparent bluse. Når det kommer til størrelser så synes jeg det varierer litt fra merke til merke. Jeg målte meg og brukte MyMuse sin størrelsekalkulator for å finne det som passet best.

6X5A4772fxl

RABATTKODE

MyMuse har fått så mye fint i det siste, alt i fra undertøy til nattøy. Bruk koden EMILIE20 for å få 20% rabatt på alt fra MyMuse. Se utvalget deres her.

 

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *