HØSTKLIPPEN OG OPPDATERING PÅ HÅRFARGEN

Annonse/sponset behandling

6X5A4542fxl

Jeg liker å legge inn en frisørtime når vi går fra sommer til høst. Da er håret mitt ofte litt slitt etter sommeren og fargen har blitt påvirket av solen. Det er også litt deilig med en forandring når man går over i en ny sesong. Jeg elsker å ha langt hår men herregud så mye styr det er. Det er kanskje fem år siden jeg hadde så langt hår som jeg hadde i sommer. Det tar lang tid å vaske, tørke og style.

Jeg elsker Gevir sine salonger og de har utrolig flinke frisører. Når det er tid for en klipp så passer jeg på å få til en time hos Gevir når jeg er i Oslo. Denne gangen så klippet jeg ganske mye av lengden og fikk lagt i litt lag, så det blir lettere å få til volum. Jeg ville også friske opp fargen litt etter sommeren så jeg hadde en liten toning. Det er som en glansvask som sitter i håret i ca 15 minutter og det gjør ikke noe drastisk med fargen.

6X5A4511fxl

Jeg får ofte spørsmål om hårfargen min og jeg har ikke gjort noe med den siden jeg farget det i fjor høst med Moroccanoil. Se blogginnlegget med fargekoder her. Det har blitt mye lysere i løpet av sommeren og jeg hadde noen highlights fra før som begynte å skinne litt mer igjennom. Nå er det ganske likt min naturlige hårfarge og ser litt sunnere ut enn det gjorde på slutten av sommeren.

Nå kan jeg endelig gjøre en skikkelig blow-dry så jeg får volum og fasong til håret. Det er så vanskelig å få til hjemme når det blir langt.

7 comments

 • du har så fint hår 🙂

  men det jeg egentlig lurer på; hvordan får du så fin glød i huden din? du har jo ofte sminkevideoer som skal vise hvordan du får glød, men jeg synes jo egentlig du har minst like fin glød før du begynner å sminke deg, så noe må jo være hemmeligheten? vet du prøver mye forskjellig hudpleie, men hva er dine absolutte favoritter? tenker da spesielt på krem, maske og serum. spiser du noe spesielt mtp. huden din?

  håper du kan svare 🙂 jeg har litt dårlig hud for tiden.. (har kombinert hudtype, men nå er den verre en til vanlig)

 • du har så fint hår 🙂

  men det jeg egentlig lurer på; hvordan får du så fin glød i huden din? du har jo ofte sminkevideoer som skal vise hvordan du får glød, men jeg synes jo egentlig du har minst like fin glød før du begynner å sminke deg, så noe må jo være hemmeligheten? vet du prøver mye forskjellig hudpleie, men hva er dine absolutte favoritter? tenker da spesielt på krem, maske og serum. spiser du noe spesielt mtp. huden din?

  håper du kan svare 🙂 jeg har litt dårlig hud for tiden.. (har kombinert hudtype, men nå er den verre en til vanlig)

  • Hei Astrid! Tusen takk for fine ord <3 Jeg har veldig mye fokus på fukt og det er nok den fuktige overflaten som gir mye glød på huden. Jeg bruker også en selvbruning i ansiktet året rundt for å få en ekstra glød og farge. Ellers er jeg veldig opptatt av gode renserutiner og bruker gjerne (litt lang) tid på badet hver kveld.. Når du sier at huden din er verre enn vanlig så trenger det nødvendigvis ikke være produktene du bruker. Det kan være alt fra søvn til stress og annerledes kosthold. Jeg merker at huden min blir vesentlig dårligere av både lite søvn og stress, men også hvis jeg spiser mye sukker og drikker alkohol. En av favorittmaskene min er Pure Retinol fra Shiseido, jeg elsker renseproduktene Purifying Silk fra Sensai, Sensai sin Micromousse har jeg brukt siden den kom før sommeren og den elsker jeg. Det som er viktig er at du finner produkter som passer din hud, det er ikke sikkert at mine favoritter fungerer for deg. Jeg vil anbefale deg å finne en god hudbehandler og ta en hudanalyse, hvis du ikke har budsjettet til det så synes jeg alltid det er god hjelp å få på apoteket. Alle Vitusapotek som fører Dermalogica har en veldig billig Facemapping (den er gratis hvis du handler). Håper dette var litt til hjelp <3 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *