TIPS TIL HØSTHUDEN

Annonse i samarbeid med Eir

6X5A4639fxl

En god ansiktsmaske er et must i baderomshyllen min. Det vil kunne gi huden en intens pleie gjennom å takle spesifikke problemområder. Uansett hvilken hudtype du har så mener jeg alle har godt av fukt. Det er så mye vi gjør i hverdagen som tørker ut huden og det er vanskelig å drikke nok vann i løpet av dagen. Synes jeg i hvert fall.

Eir har kommet med en nyhet, Oat Mask, og jeg elsker den! Det er en fuktighetsgivende maske som også hjelper huden å gjenvinne sin balanse.

6X5A4695fxl

En god ansiktsmaske en dag i uken kan gjøre en stor forskjell på huden. Her er mine beste masketips:

– Start med en peeling eller grundig rens. Da vil masken kunne trekke enda bedre inn i huden! Eir sin Ezyme Peeling er en av mine favoritter, du finner den her.

– Påfør masken nedover halsen og brystet. Disse områdene blir ofte glemt og er like utsatt som ansiktet.

– Legg masken i kjøleskapet i noen timer og du kan bli kvitt hovenhet i samme slengen.

6X5A4702fxl

Oat Mask har en lett klissete tekstur og jeg påfører gjerne et sjenerøst lag på huden. Den skal aller helst virke i minimum 25 minutter. Den kan også brukes som en nattmaske, da er det greit å påføre lik mengde som en nattkrem. Masken inneholder beskyttende og mykgjørende oljer fra havre og raps som er rike på naturlige steroler, omega-fettsyrer og vitamin E. Den er intensivt fuktighetsgivende ved hjelp av glyserin og ekstrakt fra blåbær og multer. Masken er også rengjørende og pleiende takket være mineraler som hjelper huden med å gjenfinne sin naturlige balanse. Jeg tror dette er en maske alle vil forelske seg i.

Jeg synes det er så bra at flere merker er miljøbevisste og tilstreber gode verdier. Oat Mask fra Eir er vegansk og 99,2% naturlig, tuben er også laget av bioplast (plantebasert plast).

Hvis du er nysgjerrig på å teste masken så er det gode nyheter. Bruk koden OATMASK25 ved utsjekk og få 25% rabatt. Du finner masken her.

2 comments

  • Hei, fine, vakre Emilie! <3 Det er mange måneder siden jeg spurte sist, og da sa du snart .. Men når kommer det et innlegg om dine absolutt favoritt apper, og hvordan du redigerer bildene dine så fine? : ) Håper du kan gjøre det ila. de neste dagene 🙂 Klem fra fast leser i mange år <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *