PERFEKTE VIPPER

6X5A4479fxl

En skjønnhetsbehandling som jeg sverger til er vippeløft. Jeg har veldig rette vipper naturlig og jeg har alltid vært avhengig av vippetang. Selv med vippetang så følte jeg at vippene falt ned så fort de fikk maskara på seg. Jeg testet ut vippeløft etter at jeg hadde hatt vippe-extensions i litt over ett år. Nå er jeg på det 4 året mitt med vippeløft hver 5. uke.

6X5A4496fxl

Jeg tar vippeløft hos Beauty London i Bergen og da farger jeg de i samme slengen. Vippene får en veldig fin bøy og blir mye ryddigere. Med fargingen så trenger jeg ikke maskara i hverdagen. På bildene har jeg på meg favorittmaskaraen min, Lash Volumiser 38 C fra Sensai. Den gir volum og smitter ikke av på øyelokket, den trenger nemlig 38 grader for å fjernes.

6X5A4487fxl

Jeg begynte å bruke Lash and Brow Conditioning Serum fra Nouveau Lashes morgen og kveld det siste året, og det har gjort en stor forskjell. Vippeløften sliter minimalt på vippene men behandlingen kan gjøre de litt tørrere. Serumet påføres direkte på vippene og gir masse pleie. Jeg merker at de blir tørrere om sommeren når det er mye sol og bading.

Har du en favorittmaskara du sverger til? Jeg synes alltid det er så gøy å teste nye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *