MINE FAVORITTPARFYMER I REISEVESKEN

Når jeg er på tur så pakker jeg alltid mye kosmetikk, alt fra sminke til hudpleieprodukter. Jeg har derfor prøvd å bli flinkere til å ta med meg ting i reisestørrelser. Det er lettere enn man skulle tro men jeg har klart det på parfymefronten. Jeg har blitt så glad i det franske parfymemerket Atelier Cologne. De har autentiske parfymer som lukter helt fantastisk og man får kjøpt alle duftene i en praktisk størrelse på 30 ml.

Jeg har flere store og små men det er noen som har blitt favoritter. Jeg tar med meg en eller flere på tur og de er kjempegode å blande sammen.

Oolong Infini
Denne lukter friskt og rent, det var vel min aller første duft fra Atelier Cologne. Det er en unisex duft som har bergamot, Oolong te og Gaiac tre som hovednoter. Jeg bruker den til alle anledninger så det er en sikker vinner i vesken.

Orange Sanguine
Dette er min store favoritt i hverdagen eller når jeg trenger å løfte humøret. Duften gir meg en følelse av deilig solskinn på en sommerdag. Det er en varm sitrusduft som har noter av blodappelsin, jasmin og amber. Det er faktisk forskning som sier at duften av appelsin kan ha en positiv effekt på humøret. Jeg tar det!

Encens Jinhae
Dettte er den nyeste og mest eksotiske i samlingen min. Det er en orientalsk, sexy duft som er perfekt for kvelden. Hint av pepper og muskat kombinert med en blomstrete duft. Den har også et hint av sitrus i seg.

I Norge får du tak i Atelier Cologne hos Kicks.no og Gimle Parfymeri i Oslo. Hos Gimle Parfymeri har de også en graveringsmaskin så du kan sette navnet ditt på skinnetuiet. Det er supert som gave. Har dere noen favorittparfymer?

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *