HOTEL BELLES RIVES

Processed with VSCO with s2 preset

Vi dro til Hotel Belles Rives sin beach club den ene dagen. Den ligger på Juan-les-Pins siden litt ut på Cap d’Antibes. Siden solen går ned på denne siden så er det nydelig å få med seg slutten av dagen her. Vi leide oss to solsenger og koste oss veldig. Det var relativt dyrt, men det var kjempefint og vi ble godt tatt vare på av de ansatte. Jeg kan anbefale det hvis man ønsker litt ekstra luksus.

Selve hotellet har en veldig spennende historie. For nesten hundre år siden var det hjemmet til den amerikanske forfatteren F. Scott Fitzgerald. Det var her han skrev The Great Gatsby og det grønne blinkende lyset fra andre siden av bukten er fremdeles der. Noen år etter at han flyttet ut ble huset utvidet og gjort om til et femstjerners hotell, Hotel Belles Rives.

Vi dro tilbake hit for middag en annen dag og hadde en nydelig utsikt over solnedgangen. En av mine favoritter i Antibes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *