Å REDDE SOMMERHUDEN

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab

6X5A4410fxl

Jeg er ganske flink i å ta vare på huden min med gode produkter og rutiner. Jeg røyker ikke, snuser ikke, drikker sjeldent alkohol, spiser sunt og passer på å få nok søvn, men jeg må innrømme at jeg elsker å sole meg. Soling er min største hud-synd. Jeg smører meg med solkrem men jeg soler meg nok litt mer enn jeg burde.

Jeg prøver derfor å gjøre litt opp for solingen ved å ta ekstra godt vare på huden, både innvendig og utvendig. Jeg passer på at den blir smurt med gode kremer og oljer fra topp til tå. Jeg drikker masse vann, spiser masse grønt, tar tran og kosttilskudd.

6X5A4384fxl

6X5A4354fxl

Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab har blitt en del av den daglige rutinen min, også når jeg er på reise. Jeg føler de hjelper med å reparere huden, spesielt når den har fått litt mye sol over sommeren. De små doseringsposene er helt super å ta med seg i kofferten, nå som jeg er en uke i Antibes har jeg pakket med meg syv doseringer. Jeg pleier å helle det i vannglasset mitt til frokosten, siden det er det mest regelmessige måltidet når man er på tur.

6X5A4431fxl

Pulveret smaker ingenting og du kan ha det i akkurat det du ønsker; vann, kaffe, juice, smoothie. Tar du pulveret hver dag i 8 uker så vil du kunne se positive forandringer. Mindre rynkedybde og mer elastisitet i huden. Jeg har tatt det hver dag i 8 måneder og synes jeg ser en forbedring i huden, både i ansiktet og kroppen. Uansett så har jeg stor tro på at det forebygger.

Det finnes flere typer kollagen men ikke alle motvirker hudens aldringstegn. Oslo Skin Lab inneholder kollagenet Verisol som er spesielt bra for huden. Du kan lese mer om det her.

Du kan bestille en måneds forbruk av kollagenpulveret til bare 199 kr (vanlig pris er 569 kr) hvis du klikker deg inn her.

Nå skal jeg nyte siste del av sommeren og solen i Sør-Frankrike<3

7 comments

  • Hey! Hvordan vasker du og tørker den hvite toppen du har på deg? Stryker du den eller noe? Min ble skikkelig rynkete i vask 🙁 Din ser så fresh og fin ut.

  • Heisann. Lurer på hvilke foundation og concealer du faller tilbake på når du skal velge en favoritt? Bruker du den samme sminken om sommer og vinter, bare annen fargenyanse? Ha en flott uke ? Mvh Synne

    • Hei Synne! Jeg har noen favoritter som alltid er i sminkepungen, Helena Rubinstein Magic Concealer nr 2 og YSL Touche Eclat Foundation. Concealeren har jeg i samme farge året rundt, blander i en mørkere en fra Dior (Undercover i nr 30) så det passer hudtonen. YSL foundationen bruker jeg B50 på sommeren og BD30 på vinteren <3 Klem

  • Når man spiser kollagen, så brytes det først ned i tarmen osv osv, huden har ingen nytte av det

    Lesetips: fordøyelsessystemet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *