HVITT PÅ HVITT

Blusen er en gammel favoritt og skjørtet en ny favoritt. Husker dere salgskuppet mitt fra Isabel Marant? Dette er salgskupp nummer to. Jeg har samme fasong bare i kjole og det er en av mine favorittkjoler. Blusen er fra H&M og den har jeg brukt så mye de siste to årene. Stoffet er litt grovere og blir nesten finere med tiden. Så dette synes jeg var et godt eksempel på at det trenger ikke å være dyrt for at det skal være i god kvalitet og leve lenge i klesskapet.

Dagene er ganske kjedelige om dagen. Jeg prøver å komme inn i rutiner igjen men samtidig gleder jeg meg sånn til å reise på lørdag. Det blir siste krampetak med sommer før høsten setter i gang for fullt. Har noen av dere vært i Antibes før? Jeg har bare vært på dagstur så jeg blir veldig glad for tips, spesielt når det kommer til spisesteder <3

3 comments

  • Vil gjerne anbefale den italiensk inspirerte restauranten «La Tour Antique» i Antibes. Fantastisk service og veldig godt mat til en grei pris! De serverer blant annet en veldig god karamell panna cotta.

    Ellers kan jeg også anbefale å spise lunsj på restauranten på Hotel Cap-Eden-Roc, som ligger i Juan les Pines (ca 10 min med bil fra gamlebyen i Antibes). God mat og god service, men litt stive priser. Restauranten og området rundt hotellet er for øvrig veldig «instavennlig»!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *