PRETTY IN PINK

Innlegget inneholder annonselenke


Jeg var et barn som elsket rosa og skulle helst gå i kjole hver eneste dag. Jeg hadde til og med to rosa striper i håret som innrammet ansiktet mitt da jeg var rundt 8 år. Følte meg veldig heldig <3 Jeg er fortsatt veldig i glad i å pynte meg og blir fremdeles dratt mot alt som glitrer, men det har roet seg litt på rosafronten.

Jeg har følt meg litt for “jentete” i rosa de siste årene, og det er jo egentlig bare tull. Rosa er en utrolig fin farge og det finnes så mange fine nyanser. Jeg har hatt dette rosa settet fra FWSS siden mai men har ikke brukt det før nå. Da jeg tok det på meg kjente jeg på en glede over den klare, fine rosafargen. Det er så fint hvordan farger kan påvirke humøret.

Jeg har lest at ulike nyanser av rosa vekker ulike følelser i oss. Dempede rosatoner gir en følelse av ro mens sterke rosatoner gir energi. Jeg har stor tro på at det vi kler oss i påvirker omgivelsene og oss selv mer enn vi aner. Det er kan være verdt å sette seg litt inn i fargepsykologi og være mer bevisst på fargene vi omgir oss med. Jeg synes det er så inspirerende å se de fargerike antrekkene til Nina Sandbech. Hun er så flink og får det til å se så lett ut, masse inspirasjon å hente der.

Antrekket mitt er fra FWSS og du finner toppen her og skjørtet her.

2 comments

  • Så fin og fresh! Jeg har forresten tips til innlegg; dine must-have verktøy for påføring av make-up ? Da tenker jeg hovedsakelig på hvilke sminkekoster, svamper osv du liker best til påføring av ulik make-up. Typ hvilken kost du liker best til påføring av flytende foundation, hvilken du liker best til løspudder osv ? Ha en fin dag videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *