ENKEL SOMMERGLØD

Jeg elsker en sminke med masse glød og det gjør tydeligvis dere også. Jeg får veldig ofte spørsmål om mine beste tips til en glødende hud. Jeg har derfor laget en liten video på IGTV hvor jeg viser hvordan jeg har sminket meg gjennom sommeren. Det er masse glød, lett dekk og friske kinn.

Jeg har brukt disse favorittproduktene:
Sensai Glowing Base
Charlotte Tilbury Light Wonder 8
IT Cosmetics Complexion Perfection #7

Dior Diorskin Forever Undercover 30
Charlotte Tilbury Beauty Light Wand
Armani Neo Nude A-Blush 50
Sensai Cheek Brush

Sensai Translucent Loose Powder
Dior Backstage Contour Palette 001

Se videoen på IGTV her.

9 comments

  • Hei Emilie! ☺️ Husker du skrev tidligere på bloggen at du prøvde å få tak i Chanel sin CC cream men at fargen du ville ha var utsolgt ? Jeg tenkte å prøve å bestille på nett men er så usikker på hvilken farge jeg skal gå for, så tenkte kanskje jeg kunne sammenligne med deg! Hvilken nummer var det på nyansen du ville ha? 🙂 Ha en fin dag videre!

    • Hei Kristine! Jeg fikk tak i den til slutt og endte opp med å gå for farge 40 kunne kanskje hatt 50. Den er ok nå på sommeren, tror nok jeg bruker en 30 ellers på året. Klem <3

  • Savner videoene og innleggene dine! Du blogger så bra og inspirer meg på alle mulige måter med klær, sminke, trening og kosthold. Og elsker videoene dine med tips til sminke og månedens favoritter ? håper å se mer av det fremover

    • Hei Helene <3 Tusen takk for så fine ord! Det var utrolig hyggelig å høre. Bloggen er tilbake fra sommerferie så det blir daglige oppdateringer søndag-torsdag fremover. Jeg har begynt med litt video på IG men planen er å ta opp igjen på youtube/blogg også! Månedens favoritter kommer tilbake <3 Ha en fin dag videre! Klem

  • Vil du ikke lave en video med din hudpleje rutine hvor det IKKE er sponsorerede produkter alt sammen? Vil virkelig gerne vide hvilke produkter du oprigtigt bruger <3

    • Hei Helena! Jeg tenker jeg skal få filmet en video neste uke når jeg er på tur. Jeg bruker som regel produkter fra samarbeidene mine i min daglige rutine. Jeg er så heldig å få jobbe med merker som jeg virkelig har tro på, faktisk liker og bruker produktene til. Når det er sagt så forstår jeg at du vil ha en hudpleievideo som ikke er annonse. Det er på listen min <3 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *