SALGSKUPP

Når det er salg ser jeg alltid etter klassiske plagg som kan brukes i mange år fremover. Gjerne fra merker som jeg vet har god kvalitet og som jeg vet passer kroppsfasongen min. Isabel Marant er et merke jeg alltid sjekker ut på salg. Jeg liker den bohemske, feminine stilen til plaggene og jeg vet at jeg bruker de år etter år. Jeg har en hvit kjole fra Isabel Marant som jeg har brukt i 3 år og den kommer til å bli brukt igjen til neste sommer.

Jeg er spesielt glad i skjørtene til Isabel Marant Etoile, de har en veldig flatterende fasong og holder seg fine etter mye bruk. Jeg fant dette svarte skjørtet på sommersalget til Høyer Bergen og det har allerede blitt flittig brukt denne sommeren. Sommerlig og fint!

english2

I always look for classic items during sale season that can be worn for many years to come. Preferably from brands that I know have good quality and that I know fit my body shape. Isabel Marant is a brand I always have to check out on sale. I like the bohemian, feminine style of the clothes and I know I use them year after year. I have a white dress from Isabel Marant that I have been wearing for 3 years and it will be worn again next summer.

I am especially fond of Isabel Marant Etoile’s skirts, they have a very flattering shape and look good after use. I found this black skirt at the summer sale to Høyer Bergen and it has already been used extensively this summer. So pretty!

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *