INGEN SOLING UTEN

For noen år siden så fikk jeg en mørk pigmentbart på overleppen. Jeg var heldig nok å få den nesten helt borte ved hjelp av laser. Laser kan være løsningen for noen men også gjøre det verre for andre, og det er umulig å vite før man tester det ut. En laserbehandling varer heller ikke livet ut. Jeg må derfor være ekstra påpasselig for den pigmentbarten kan komme tilbake bare etter en lunsj i solen.

Jeg har alltid med meg en solstift i vesken hele sommerhalvåret. Jeg smører den på så ofte jeg kan på overleppen og leppene. Jeg bruker faktor 30 og 50, men det handler egentlig om hvor ofte den smøres på. Den er også super å ha for å legge på andre utsatte områder som bryst og resten av ansiktet. Siden den er i en stiftform så blir det mye lettere å påføre ofte.

Min favoritt denne sommeren er Silky Bronze Cellular Protective Stick fra Sensai. Den er vannresistent, gir masse beskyttelse og pleie til huden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *