TIPS TIL BIKINI

Det å finne en bikini er ikke alltid en enkel sak, spesielt hvis man har litt byste. Jeg synes det er helt utrolig hvilke størrelser enkelte merker opererer med. Jeg husker jeg prøvde en trekantbikini i størrelse L fra en stor kjedebutikk som så vidt dekket en tredjedel av puppen. Det er en stor frustrasjon å prøve bikinier og jeg har endt opp med å tråle nettet. Selv om det kan være skummelt å ikke prøve før man kjøper så er det veldig greit når man kan lese seg opp på tilbakemeldinger.

Jeg har lenge fulgt de vakre bikinibabene Tash og Devin på Instagram og de har et eget badetøysmerke, Monday Swimwear. I fjor utvidet de også størrelsene sine så de passer enda flere. Jeg bestilte min første bikini derfra før sommerferien i fjor men de rakk ikke å komme frem, så vær obs på at det tar veldig lang tid med levering. Jeg liker å kunne ha en fin trekantbikini, selv om det ikke gir den beste støtten, og Monday Swimwear sin Tulum Top er alt jeg kunne ønske meg. Bikinioverdelen kan justeres på vanlig måte men de har ekstra myke stropper i ryggen og du kan også justere på cupen ved å skyve ringen opp eller ned. Det samme gjelder underdelen. Så myke å ha på og så fine! Jeg har toppen i L/V og underdelen i S/M.

Monday Swimwear Tulum top

De har noen bikinier og badedrakter som er spesielt praktiske for store pupper, og masse fint som passer alle størrelser og fasonger. Så det var mitt bikinitips på denne late sommerdagen.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *