SUMMER MONDAY

Processed with VSCO with s2 presetJeg er tilbake i Bergen etter noen kjempefine feriedager. Det var min første tur til Kroatia og jeg vil absolutt tilbake! Nydelig natur, krystallklart vann, god mat og hyggelige mennesker. Vi var på Brac hele turen og hadde den siste dagen i Split før vi tok flyet hjem. Jeg hadde veldig lyst til å ta en dagstur til naboøyen Hvar men det var litt ugunstige fergetider, så det sparer jeg til neste gang.

Processed with VSCO with s2 preset

Vi fikk opplevd litt av Split den siste dagen og da dro vi til gamlebyen. Det var utrolig varmt men jeg er glad for at vi orket å se oss litt rundt. Hele gamlebyen er bygget i ruinene til et gammelt palass fra romertiden. Jeg synes det var flott å se hvor mye av ruinene som var blitt bevart og inkludert i mellom restauranter og butikker. I enkelte gater var det som å gå i en labyrint. Mye av ruinene ga en ekte Game of Thrones-følelse.

Processed with VSCO with s2 preset

Denne helgen har jeg sovet masse og forsøkt å komme i gang med treningsrutinen igjen. Det var så varmt i huset vi leide i Brac, jeg tror ingen av oss sov en hel natt igjennom de 10 dagene vi var der. Jeg hadde behov for å ta igjen noen timers søvn for å si det mildt.

Nå er jeg klar for en uke hjemme og jeg håper det blir noen fine sommerdager! Shortsen min er fra Gant, toppen er fra H&M (gammel) og  sandaler fra Ancient Greek Sandals.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *