POSTKORT FRA KROATIA

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preseti var fremme i Milna, på øyen Brac, natt til onsdag forrige uke. Huset ligger ned mot en liten bukt og det er helt nydelig her. Vannet er så krystallklart som jeg aldri har sett.

Ferien har dessverre ikke gått helt knirkefritt så langt. Vi bestilte et feriehus gjennom booking.com og det var veldig viktig for oss med AC, spesielt siden vi reiser med to små barn. Når vi er fremme får vi beskjed om at AC ikke fungerer i det hele tatt og det har den ikke gjort på 2 år. Vi har kun noen vifter som sirkulerer luft og det er over 30 grader inne. Helt krise. Kort fortalt så tar hverken booking.com eller huseier ansvar og etter to dager med krangling måtte vi gi opp. Har dere opplevd noe lignende før?

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Både jeg og resten av reisefølget kommer aldri til å bruke booking.com igjen. De har vært utrolig uprofesjonelle og vi føler oss lurt.

En veldig kjedelig start på ferien, men nå må vi gjøre det beste ut av situasjonen <3

I dag tar vi en liten dagstur til Hvar, jeg har fått så mange fine tips fra dere på IG. Vi gleder oss til å oppleve stedet!

3 comments

  • Vakre du!!

    Å, så kjedelig når det blir sånn – det var dårlig service!
    Håper resten av turen blir god, og at dåke fikk mange gode minner likevel 🙂

  • Så utrolig kjipt. Da jeg og familien skulle til London bestilte vi via booking.com og det var veldig viktig at vi fikk enkeltsenger og ikke dobbeltsenger. Da vi kom frem fikk vi to rom med dobbeltsenger, fikk heldigvis hjelp av hotellet, men det var booking.com som ikke hadde gjort jobben sin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *