MINE LEPPEFAVORITTER

Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg har på leppene og jeg har laget en mini-tutorial på IGTV. Jeg har noen favoritter som jeg har brukt de siste årene. Jeg liker å tegne de opp med lip lineren Lip Cheat fra Charlotte Tilbury i fargen Iconic Nude. Da blir leppene markert og ser litt større ut. Jeg duser deretter ut kanten så det ser mer naturlig ut.

IMG_3403Så tar jeg enten lipglossen Lip Perfector fra Clarins i fargen 03 Beige eller Chanel sin leppestift Rouge Allure i fargen Rouge Ingénue. Leppestiften er litt lysere enn liplineren så det blir en fin skygge effekt.

Leppene blir fremhevet men det ser fortsatt naturlig ut, min go-to look om dagen. Se hvordan jeg gjør det på IGTV her.

5 Comments

 1. Camilla
  June 25, 2019 / 8:24 am

  Hei ?
  Hva slags hudsminke bruker du her? Og highlighter og rouge?

 2. Maria
  June 25, 2019 / 9:09 am

  Läppstiftet från Chanel finns att beställa på deras hemsida 🙂 (du nämde i din IGTV att den hade utgått).
  Tack för fantastisk inspo som alltid! <3 Kram

 3. Eva
  June 25, 2019 / 9:29 am

  Hei! Du ser helt nydelig ut som alltid! Hvilken øyenskygge har du brukt her? 🙂

 4. Sandra
  June 25, 2019 / 10:04 am

  Hvor er genseren fra??

 5. Yvonne
  June 27, 2019 / 8:46 pm

  Fint innlegg og utrolig flott sminke! Hva har du brukt for å få den gløden i kinnene? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.