MINE LEPPEFAVORITTER

Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg har på leppene og jeg har laget en mini-tutorial på IGTV. Jeg har noen favoritter som jeg har brukt de siste årene. Jeg liker å tegne de opp med lip lineren Lip Cheat fra Charlotte Tilbury i fargen Iconic Nude. Da blir leppene markert og ser litt større ut. Jeg duser deretter ut kanten så det ser mer naturlig ut.

IMG_3403Så tar jeg enten lipglossen Lip Perfector fra Clarins i fargen 03 Beige eller Chanel sin leppestift Rouge Allure i fargen Rouge Ingénue. Leppestiften er litt lysere enn liplineren så det blir en fin skygge effekt.

Leppene blir fremhevet men det ser fortsatt naturlig ut, min go-to look om dagen. Se hvordan jeg gjør det på IGTV her.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *