FAQ

Når jeg har spørsmålsrunder på IG så er det ikke alle spørsmål jeg får svart eller svart godt nok på. Så her er noen av de mest stilte spørsmålene i det siste.

Hvor høy er du?
Jeg er 165 cm

Hvor gammel er du?
Jeg er 30 år og blir 31 allerede neste måned.

Har du kjæreste og vil du vise mer av han i sosiale medier?
Jeg har samboer og vi har vært kjærester i 5 år. Jeg får så mye spørsmål om jeg ikke kan vise han frem men han er veldig privat og det respekterer jeg. Det er veldig fint å ha forholdet helt privat også 🙂

Har du reisetips til Bergen; spisesteder, shopping og andre steder å besøke?
Bergen er en fantastisk by med så masse fint å se. Hvis du tenker å ta en tur så vil jeg anbefale å komme i mai, da er byen aller finest og det er som regel fint vær. Jeg skal lage en litt større reiseguide til Bergen men her er noen av mine favoritter. Når det kommer til kaffe så er Kaffemisjonen, Blom og Smakverket best i mine øyne. Smakverket er også veldig fint sted for lunsj som også er barnevognvennlig. Bergen Brunsj er et nytt sted som har supergod brunsj/lunsj som også serverer alkohol. Bien Centro og Villani er mine favoritter når det kommer til pizza og pasta. Nama har den beste sushien i byen. Bien Kjøttbasaren er et nytt tapas-sted som har en litt sprekere meny, supergodt! Magda og No Stress er perfekt hvis man vil ta en drink på kvelden. Hotel Norge sin restaurant i andre etasje er litt dyrere men har veldig god mat. Hvis du vil ha en litt annerledes matopplevelse anbefaler jeg sjømatrestauranten Cornelius.

Hvor er skjellsmykket i gull fra?
Det er fra Santai.

Hva er din favorittfoundation og hvilken farge bruker du?
Jeg har mange ulike foundation som jeg bruker fast. Jeg liker å variere ut i fra hva jeg skal, hvordan huden min er og hvilket resultat jeg ønsker. Noen ganger vil jeg ha mer dekk, andre dager mindre og noen dager krever den mer fukt. Når det er sagt så har jeg noen favoritter som jeg kjøper igjen og igjen. Charlotte Tilbury sin Light Wonder har vært et fast inventar et par år. Det er min perfekte hverdagsfoundation for den gir masse glød, jevner ut hudtonen og har en lett dekk. Jeg er også veldig glad i fargen 6 medium for den har et hint av oliventone i seg. Jeg har også kjøpt den i fargen 8 så jeg kan blande de så den passer hudtonen min best på det tidspunktet. YSL sin Touche Eclat Foundation er også en stor favoritt og det har den vært siden den kom ut. Det er en mer dekkende foundation med god holdbarhet, men som også gir glød. Denne bruker jeg som regel hvis jeg skal noe spesielt og jeg vil ha en mer plettfri hud. Her varierer jeg mellom

Hvilken selvbruning bruker du?
Jeg har lenge vært en tilhenger av St Tropez sin Face oil og Express Mousse. Tidligere i år ble jeg introdusert for det Australske merket Bondi Sands. Produktene er supergode og til en snillere pris enn St Tropez, jeg synes også lukten er bedre. De har også en ekspress mousse som gir kjempefin farge på bare 3 timer.

Hva er ditt aller beste skjønnhetstips?
Denne er så vanskelig å svare på og jeg får spørsmålet hele tiden. Uavhengig av dyre produkter så føler jeg meg alltid finest når jeg har det bra. Lite stress, mye søvn, lite skjermtid, sunn og god mat. Jeg vet at det er noe som kan virke uoppnåelig i en hverdag hvor det er høyt tempo og mange forpliktelser. Mitt mål er å lære meg å håndtere stress bedre, for det er skadelig på så mange måter og jeg synes også jeg ser det på huden. Jeg har lastet ned appen Calm og begynt forsiktig med meditasjon. Ellers så er det beste skjønnhetstipset å rense huden hver kveld og peeling en gang i uken.

Hvordan kan man få mer glød i huden?
Dette er veldig individuelt men for min del så er søvn og kosthold det aller viktigste. Jeg må passe på å drikke nok vann og spise masse grønt, begrense sukker og hvetemel. Så er hudpleien det nest viktigste. Jeg merker stor forskjell når jeg er grundig med renserutinen min, Clarisonic-børsten min hjelper veldig! Aller helst skal sminken fjernes med egen sminkefjerner, så oljerens og så vanlig rens. Huden blir skinnende ren og tar i mot godsakene fra hudpleien mye bedre. Så er det viktig med masse fukt. Siste steget til glød ligger selvsagt i sminken. Sensai sin Glowing Base gir en fantastisk fin glød og lengre holdbarhet til sminken. Jeg foretrekker en flytende foundation som gir masse glød, favorittene er Charlotte Tilbury Light Wonder, YSL Touche Eclat Cushion Foundation, Tom Ford Traceless Foundation. Så følger jeg på med en highlighter, favorittene er RMS Living Luminizer, Charlotte Tilbury Magic Wand og Sensai Supreme Illuminator.

Hva og hvor ofte trener du?
Siden februar har jeg trent jevnlig på Barry’s Bootcamp, rundt 3 ganger i uken. Nå holder jeg på med siste uken i Barry’s Academy. Jeg trengte å komme i gang og få litt treningsmotivasjon og da var Barrys redningen. Jeg klarer aldri å presse meg så hardt alene og jeg elsker følelsen etter timene. Jeg har blitt sterkere og raskere på møllen, det er deilig å kjenne at det er en utvikling. Generelt så prøver jeg å variere mellom løping og styrketrening. De beste(verste) øvelsene er utfall, knebøy, planke og armøvelser med frivekter (vanlige biceps, skulder og triceps). Jeg har veldig lyst til å begynne med yoga et par ganger i uken. Siden det er så mange spørsmål rundt trening og kosthold så har jeg vurdert å lage en egen Instagram.

Hvor er sminkeveskene dine fra?
De er fra By Malene Birger. Jeg ser de begynner å bli slitte så det er kanskje på tide å skifte de ut snart.

Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg bruker appen VSCO for å redigere bildene mine på Instagram. Jeg bruker som regel S2-filteret og noen ganger A6. Jeg gjør alltid bildene litt varmere, tar ned det grønne, tar ned høylyset og gjør det mørkere. Jeg er veldig glad i Snapseed hvis jeg må lysne/mørkne enkelte områder i bildet. Til bloggen tar jeg alle bildene mine i raw og redigerer i Photoshop.

Hva er dine hudpleiefavoritter?
Jeg tester veldig mye forskjellig men jeg har noen jeg vil trekke frem som jeg ofte vender tilbake til. Clinique sin Moisture Surge bruker jeg ofte på sommeren for den inneholder aloe vera og ingen parfyme. Jeg kan bli mer sensitiv på grunn av solen og vil fokusere mer på fukt. Sensai Silk Peeling Powder og Milky Soap er favoritter når det kommer til rens. Jeg har alltid Almond Oil fra Weleda liggende, den bruker jeg hvis huden er ekstra tørr og trenger pleie. Eir sin Rose Hip Serum er en tørrolje som gjør underverker. Shiseido sin retinolmaske er ekstremt effektiv og jeg bruker den når huden trenger ekstra glød. Klairs er et koreansk merke som jeg er veldig glad i, supert hvis du har sensitiv hud.

Hvilken hårfargen har du?
Jeg er ganske mørk brunette fra naturens side men jeg har alltid stripet håret en gang i året. I fjor august så farget jeg håret mørkere igjen i samarbeid med Moroccanoil. Her er fargedetaljene: Wella Color Touch 30 gram 6.0, 30 gram 6.7, 7 gram 4.77 med 4%. Jeg har ikke gjort noe med fargen siden det og nå begynner det å bli lysere igjen. Jeg ser at de gamle stripene skinner litt igjennom og det blir sikkert enda mer solbleket gjennom sommeren. Jeg kommer nok til å friske opp fargen hos Gevir når høsten kommer.

 

3 comments

 • Så gøy med FAQ! Kommenterer ikke så ofte, men synes du er så naturlig og inspirerende 🙂 JA (!!) til egen instagram med trening og kosthold! Har du forresten noen tips til kremer/behandling mot kvisearr?

  • Hei Emilie!

   Tusen takk for tipset om appen Calm! Har nå lastet den ned og aktivert yearly subscription, kosta bare 479,- pr år 😊
   Det er mange inkludert meg selv som trenger å stresse ned i en travel hverdag med full jobb, kids og familie og venner som alle må ha oppmerksomhet 😊
   Og det å lære seg å unngå distraksjoner er også viktig for det finnes så mange tidstyver som er komplett unyttige og som gjør at folk ikke får lest til prøver, forberedt seg på andre ting, realisert drømmer, nådd mål og dermed går de glipp av mange gode og suksessfulle opplevelser.
   Jeg er 50 og har nådd mange mål som jeg har skrevet ned og nå har jeg nye 50 år til å nå flere mål og med appen Calm skal jeg få både mer avslapning, mindre stress og mer fokus og mindre distraksjoner og derved oppnå enda fler suksesser både i jobbsammenheng og privat.
   Jeg skal gå ned 40 kilo og transformere kroppen min så den blir like sprek som den var da jeg var 20 😊
   Jeg skal faktisk klare det kunststykket å etablere sixpack magemuskler i løpet av ett år fra idag!
   Dersom du har forslag til hvordan jeg kan få samboeren min til å skjønne at jeg trenger bare en porsjon middag og at ikke ho skal bli såret over at ikke jeg spiser mer selvom det er kjempegod mat, så tar jeg imot de tipsene med stor takk!
   For det som er mitt problem er at samboeren min står 2 timer og lager MYE mat og da FORVENTER hun at jeg spiser mye for å vise henne at jeg liker maten ho lager og da føler jeg meg tvunget til å spise mer enn bare 1 porsjon….
   Ønsker deg en super dag videre og masse lykke til med blogging og andre prosjekter!
   Husk at det å bruke appen Calm er lett å gjøre, men det er også lett å la være å bruke den, som Zig Ziglar så treffende sa det: «What’s easy to do is also easy not to do!»
   Mitt livsmotto har jeg fått fra Tony Robbins og så har jeg gjort en tilføyning på det. Tony sier: «Live with passion», mens jeg sier: «Live with passion and ENJOY your life»! 😎

   Takknemlighetsklem fra meg til deg fordi du opplyste meg om appen Calm ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *