BESKYTT HUDEN OG FÅ SOMMERGLØDEN

Annonse i samarbeid med Eir

6X5A4291fxl2

Jeg elsker å ha en gyllen farge men ikke på bekostning av huden min. Løsningen er derfor å gå for en høy solfaktor, unngå å sole ansiktet for mye og bruke selvbruning. Ansiktet mitt er alltid lysere enn kroppen min og på sommeren bruker jeg selvbruning en til to ganger i uken.

For at selvbruningen skal legge seg jevnt og se naturlig ut så er det superviktig å eksfoliere huden. Jeg liker å gjøre det kvelden før eller samme dag som jeg skal påføre selvbruning. For min del så er det aller beste å bruke en enzympeeling. Eir sin Cloudberry Enzyme Peeling inneholder AHA og bærekstrakt som rengjør og fjerner døde hudceller, og hjelper huden med å fornye seg. Jeg legger den som en maske kvelden eller noen timer før jeg påfører selvbruningen. Du trenger ikke å skrubbe, bare påføre den på nyrenset hud og la den gjøre jobben. Første gang du tester den ut er det lurt å ikke la den ligge mer enn 2 minutter. Så kan du se hvordan huden reagerer.

6X5A4284fxl2

Selvbruningen legger seg ujevnt hvis det er tørre partier så pass på å gi huden masse fuktighet. Etter jeg har brukt enzympeelingen så legger jeg et godt lag med en ekstra næringsrik krem. Eir sin nattkrem Oat Face Cream gir masse fukt og gjør huden supermyk. Har jeg litt ekstra tørre partier så legger jeg nyperose oljen til Eir over nattkremen igjen. Det er typisk rundt nesen og kinnene hos meg.

6X5A4330fxl

Hendene kan være ekstra vanskelig når det kommer til selvbruning men her gjelder de samme prinsippene, eksfoliere og gi fukt. Jeg bruker ensympeelingen til Eir her også og lar den få jobbe litt lengre. Huden på hendene er grovere og tåler mer. Jeg påfører en fet håndkrem etterpå for å gi masse fukt. Resultatet er silkemyke hender, og det er deilig uansett om du skal bruke selvbruning eller ikke.

Det kan høres ut som det er litt mye styr før selvbruning men det blir fort en rutine. Når jeg følger disse stegene så blir alltid resultatet jevnt og naturlig.

For å vedlikeholde fargen så er det viktig å tilfør masse fukt og beskytt huden med en god krem, dag og natt. Da vil fargen holde seg lengre og penere. Det er lurt å unngå olje når du har på selvbruning for det kan gjøre at den forsvinner fortere.

6X5A4312fxl2

Det er viktig å huske på at fargen fra selvbruningen ikke gir beskyttelse fra solen. Selv om man har på solfaktor og passer på å holde huden i skyggen så er vi ekstra utsatt på sommeren. Huden trenger mer beskyttelse og kremene til Eir inneholder mye antioksidanter som er med på å beskytte og forsterke hudbarrieren.

RABATT
Til slutt har jeg gode nyheter! Eir skal ha sommersalg til helgen og med min rabattkode så får du en tyvstart på salget. Bruk koden EMILIEXEIR25 for å få 25% avslag i nettbutikken her.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *