TIPS TIL SILKEBLUSE

Innlegget inneholder annonselenker

Hvis det er noe jeg må ha i sommergarderoben så er det silkeskjorter. De er så behagelige å gå med, varmer når det er kaldt og kjøler når det er varmt. Jeg kan ikke fordra å ha på meg tette plagg som ikke puster når det er varmt.  En silkeskjorte passer også til hverdag og kveld, det er så lett å pynte den opp. Perfekt å ha med i kofferten på tur.

Som dere sikkert har lagt merke til er det ikke ofte jeg bruker farger, men jeg elsker denne silkeskjorten i oransje. Den passer så fint til hvitt, beige og grått. Skal jeg være helt ærlig så føles det veldig deilig å bruke litt farge også. Det gjør noe med humøret.

Denne silkeblusen er fra H&M sin premium kolleksjon og jeg har den samme i både sort og beige. Den er ganske stor i størrelsen så jeg bestilte den i 34. Prisen er veldig fin for å være silke og den holder seg fin etter vask. Du finner den her.

Skjørtet finner du her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *