MANDAG

6X5A4215fxl

6X5A4231fxl

6X5A4214fxl

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg og fin start på uken. Jeg var i Oslo forrige onsdag for noen møter og hadde litt tid til overs til å titte innom butikker. Jeg tok turen innom Filippa K og det var så mye fint, spesielt når det kommer til basic. Jeg fant denne strikkekjolen som jeg er sikker på kommer til å bli en favoritt i sommer. Den skal i hvert fall bli med i kofferten til Kroatia neste uke. Denimjakken er fra Rodebjer og jeg elsker at den er innsvinget i livet.

Jeg har også vært på jakt etter Chanel sin CC-cream etter at Dajana har snakket så varmt om den. Dessverre, så er den utsolgt over alt! Fargen jeg vil ha i hvert fall. Har noen av dere testet den?

14 comments

 • Jeg elsker cc – creame til Chanel! Bruker den hverdag nå på sommeren er veldig fornøyd 🙂
  Fredrik & Louisa Karl Johan hadde den var der sist på lørdag

  • Ååhh nå får jeg enda mer lyst på den 🙂 Tusen takk for tips! Jeg bor i Bergen men skal sjekke ut neste gang jeg er i Oslo <3

 • Chanel CC cream er helt fantastisk! Jeg foretrekker den ofte fremfor foundation. Den er også perfekt nå på sommeren da den har faktor 50. Du får alltid tak i den i taxfree, der pleier jeg å kjøpe den.
  Kjolen fra Filippa K ser så behagelig ut, kan jeg spørre hvilken str du har?
  God sommer, og god ferie til Kroatia ☀️

  • Hei Jane! Åh da må jeg få tak i den. De var tom for fargen min sist jeg prøvde, men skal sjekke igjen når jeg skal reise neste uke 🙂 Den er superbehagelig på, jeg har den i S. Den er ganske kort, men jeg har lang overkropp i forhold til lengden min. Så ting kan bli kortere på meg, hvis du skjønte hva jeg mente 🙂 God sommer til deg også <3 Klem

 • Chanels CC-cream är superbra MEN dyr!! Så om du kommer gilla den får du vara förberedd på en stor utgift framöver 😉

 • For en fin genserkjole, en slik har jeg vært på jakt etter lenge, så takk for tips! Er den veldig gjennomsiktig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *