FAVORITTER: NEGLELAKK

Shellac Wildfire
Shellac Wildfire

Jeg har helt klart funnet min greie når det kommer til neglelakk og det går som regel i nyanser av rødt eller nude. Det ser veldig klassisk ut og går til alt. Jeg går jevnlig til salong for å få lagt en gelelakk som holder i 2-3 uker. Jeg har alltid likt å ha velstelte negler og det er så deilig å slippe å styre med det selv. Men skal jeg være helt ærlig så hadde jeg nok ikke fikset de så ofte hvis jeg ikke var influenser. Jeg tar bilder hele tiden og da er det bare enklere å ha de fotoklare hele tiden. Jeg får ikke mange stygge kommentarer men jeg har faktisk fått et par merkelige DM’s hvis neglene mine ikke er perfekte. Haha, hvor rart er ikke det!?

Shellac Element
Shellac Element

Jeg får ofte spørsmål om mine favorittfarger og jeg har faktisk et par som jeg alltid går tilbake til. Alle er fra salongmerket Shellac. Når det kommer til rødt så liker jeg en klassisk farge og da er Wildfire favoritten. For noen uker siden prøvde jeg en ny nyanse av rødt og den heter Element. Jeg fikk så mange spørsmål om den fargen! Den går mer mot rosa og er litt lysere enn Wildfire, perfekt nå på sommeren.


Shellac Romantique

Når det kommer til nude så er den store favoritten min fargen Romantique. Det er en kald nude med hint av rosa som kan nesten se helt hvit ut. Den er litt transparent så det ser ikke for hardt ut, men jeg foretrekker å ha tre lag for at den dekker nok. Når jeg var i salongen for et par dager siden så hadde de fått den nye bryllupskolleksjonen til Shellac og jeg testet ut en ny nude. Denne heter Veiled og er enda mer transparent, ser nesten helt melkehvit ut.

Shellac Veiled

Shellac Veiled

Så der har dere mine favorittfarger<3

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *