MIDDAGSTIPS: SØTPOTETFRIES

Jeg elsker søtpotet og jeg bruker det veldig ofte i matlagingen. Jeg lager søtpotetsuppe eller har det som tilbehør til middagen, kokt, stekt eller grillet. Det eneste jeg ikke klarer å lage er søtpotetfries. Selv om jeg kutter søtpoteten i små strimler og steker de på høy varme i ovnen så får jeg aldri til den ordentlige, sprøe fries-følelsen.

Jeg kom over søtpotetfries i frysedisken på Rema 1000 og de har blitt min store favoritt! De er supergode og crispy. Hvis du ikke har testet de før så må du plukke med deg en pose neste gang. Sikkert ikke like sunne som når du lager de selv, men perfekt når du har lyst på skikkelig gode søtpotetfries. Nå har jeg alltid en pose liggende i frysen og de er perfekte å ha som tilbehør til grillmaten eller bare som snacks.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *