BIKINIKROPPEN

6X5A3511fxlJeg fikk mange spørsmål om kosthold og trening sist spørsmålsrunde på Instagram. Jeg fikk også en del spørsmål om relatert til kropp og selvbilde. Så da tenkte jeg det var en fin anledning å ta opp temaet bikinikroppen.

Vi er allerede en uke inn i juni og jeg må innrømme jeg gruer meg til å gå rundt i bikini. Jeg tror dessverre mange gjør det samme! Jeg har de nydeligste venninnene som har sine usikkerheter rundt kropp som jeg hverken kan se eller forstå.

Er det noe man kan gjøre for å føle seg bedre i tide til sommerferien? Jeg tror det beste man kan gjøre er å jobbe med seg selv på en annen måte. Akseptere kroppen sin, være snill mot den og fokusere på det man liker.

6X5A3524fxl

Når det er sagt så har jeg noen raske løsninger til hvordan man kan føle seg litt bedre i en bikini:

1. Glattere hud. Sett av tid to ganger i uken på å eksfoliere kroppen. Det fjerner døde hudceller, øker blodsirkulasjonen og gir en jevnere hudtone. Smør deg inn i deilige kremer og oljer etter hver dusj for å pleie huden. Har du veldig tørr hud som meg kan det være beskyttende for huden å påføre en olje før du går inn i dusjen.

2. Selvbruning. Jeg føler meg så mye bedre med litt farge på kroppen. Ikke bare får man en fin glød men det hjelper også til å jevne ut huden. Selvbruningen kan skjule alt fra sprengte blodkar til synlige blodårer. Så ser man bittelitt mer tonet ut.

3. Drikk masse vann. Bra for huden, magen og energien!

4. Nytt badetøy. En bikini eller badedrakt som passer kan gjøre hele forskjellen. Jeg kan ikke fordra bikinier som skjærer inn i huden, spesielt rundt magen. Det er så uflatterende. Jeg ser alltid etter underdeler som ikke har en strikk-kant og som er myke i linningen.

5. Trening. Både selvtilliten og selvfølelsen min blir så mye bedre når jeg trener. Jeg trenger ikke å se fysiske forandringer for at det får meg til å føle meg bedre. Forskning har vist at etter bare 20 minutter med trening føler du deg gladere. Det er en god følelse å føle seg sterkere og se hva kroppen får til. Alt i alt så gjør trening at jeg ser på kroppen min gjennom snillere øyne. Det er verdt et forsøk! Start med aktiviteter du liker best og så tar du det derfra.

6X5A3601fxl

Sosiale medier kan være full av perfekte kropper og liv. Jeg vil at du skal huske på at bilder lyver, på så mange måter, uavhengig om de er redigerte eller ikke. Vær bevisst på hvem du følger, er det noen som får deg til å føle deg dårlig så er det bare å slutte å følge de.

Mitt mål for sommeren er å kose meg med familie og venner, lese bøker, glemme tid og sted og spise masse deilig mat. Først ut går turen til Kroatia om to uker.

11 comments

 • Så flott du er og takk for så mange fine råd 🙂 Jeg lurer på noe ang. selvbruning, hvordan unngå nupper og får du noen gang urenheter/kviser av å bruke det?

  Mvh Solfrid

  • Tusen takk! Jeg kan oppleve at huden min blir litt ekstra tørr når jeg tar selvbruning ofte, så jeg passer på å smøre meg inn med fuktighetskrem ofte. Ellers så er det viktig å eksfoliere før selvbruning og vaske/bytte vott ofte. Kanskje bytte merke hvis du opplever urenheter og nupper 🙂 Klem

 • Hei!

  Du ser veldig flott ut!
  Har du en eksfoliering å anbefale til kropp?
  Lurer også på hvor skjørt og veske er fra ?

  • Hei Elisabeth! Det har ikke vært lett å finne men Monday Swimwear har flatterende underdeler, og jeg er veldig glad i KAOHS sine. De dekker ikke så mye bak da. Jeg har dessverre ikke funnet noen som er lettere å få tak i. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *