MICRO MOUSSE

Annonse i samarbeid med Sensai

6X5A4087fxl

For litt over et år siden ble jeg invitert til å snakke på Sensai sin årlige konferanse i Paris. Jeg fikk være med på en storslått middag på det vakre hotellet, The Peninsula, med alle ansatte fra hele verden. Etter middagen fikk jeg et lite glimt av en vakker utstilling med flagrende silkestoff og små kuler som fløt i luften. Jeg fikk ta bilde av den men kunne ikke legge det ut, det var en utstilling av deres mest spennende lansering på mange år og jeg fikk ikke vite stort mer. Nå ett år senere blir Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment endelig lansert.

6X5A3974fxl

Første steget i hudpleien
Dette spennende produktet er en anti-age lotion og skal brukes som første steg etter rensen. Den vil da erstatte en toner/lotion hvis du bruker det fra før. Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment skiller seg ut nettop fordi det er en mousse. Sensai har kommet med en banebrytende teknologi som gjør at moussen inneholder mikrobobler, så små at de er mindre enn porene i huden vår.

6X5A3966fxl

Hvorfor er boblene så viktig?
Boblene inneholder karbonsyre som skaper noe som heter Bohr-effekten når den trekker inn i huden vår. Et kjent vitenskapelig fenomen som senker midlertidig pH verdien i røde blodceller, som hjelper til med å slippe ut oksygen. Kort fortalt så forbedrer det blodsirkulasjonen og leverer vitale næringsstoffer til de ytre hudlagene. Dette hjelper til med å regnerering av hudcellene som igjen jevner og frisker opp hudtonen. Jeg synes dette er så spennende!

6X5A4035fxl

Resultatet
Moussen skal gi en umiddelbar effekt på hudtonen, gi fuktighet, glød og forebygge tidlig aldring. Jeg elsker den silkemyke teksturen og den trekker så raskt inn i huden. Jeg pumper opp moussen på størrelse med en drue i håndflaten og forsiktig masserer den inn i huden etter renserutinen min. Jeg tar det også ned på halsen hvis det er litt produkt til overs. Den får en veldig glatt, lett geleaktig konsistens når den smøres ut på huden. Når moussen har trukket inn i huden så påfører jeg serum og krem, både til morgen og kveldsrutinen. Aller helst bruker jeg produkter i samme serie/merke men denne fungerer også veldig fint i kombinasjon med andre produkter.

Sett bort i fra de spennende mikrokarbonerte boblene så er signaturingrediensen Koishimaru Silk Royal. Det er den som stimulerer produksjonen av hyaluronsyre i overhuden og lærhuden, som får rikelig med fukt, energi og styrke. Alt dette gjør at huden blir sunnere, glødende og gjennomfuktet. Jeg har kun brukt moussen i en kort tid men jeg merker allerede at huden min er mykere og ser sunnere ut. Hudtonen er faktisk litt jevnet ut.

6X5A4046fxl

Hvorfor burde man bruke toner/lotion?
Toner har en mer vannaktig konsistens og blir ofte brukt for å matte ned eller gi fukt til en fetere hud. Lotion har en fyldigere konsistens enn en toner, denne inneholder ofte mer aktive ingredienser og er gjerne i kategorien anti age og fukt. Jeg kan ofte føle at huden er litt stram etter rensen og toner/lotion skal balansere huden igjen. Den gir tilbake fukt, strammer porene

Personlig føler jeg at en lotion/toner gjør huden mykere og får mer glød. Hvis du tester det ut så lover jeg deg at du kommer til å merke stor forskjell.

Du finner Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment hos din nærmeste Sensai-forhandler. Se oversikten her.

 

2 comments

  • Du har helt fantastisk hud nå!! Hvordan har du blitt kvitt pigmentflekkene som jeg synes jeg husker du sa du hadde? Jeg har prøvd laser, dermapen og er heelt obsessed med solkrem, men hjelper ikke mye, haha…:)

    • Hei Silje! Tusen takk <3 Jeg hadde en mørk pigmentbart. Den forsvant nesten helt med laser, men jeg har hørt i ettertid at det kan gå begge veier så det er jo litt skummelt. Ellers så har jeg ikke så mange pigmentflekker, har fregner med de synes jeg bare er fine når de titter frem på sommeren. Du gjør nok det du kan med solkrem, og jeg har også hørt at Green Peel og dermapen er veldig effektivt mot pigmentering. Pigmenteringen vil jo dukke opp igjen hvis man ikke holder seg unna solen eller bruker nok solkrem, så det er jo litt kjedelig. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *