MITT FAVORITTSENTER I BERGEN

Annonse i samarbeid med Galleriet

Jeg er vokst opp midt i sentrum av Bergen, nærmere bestemt Nordnes. Et veldig fint og rolig område av byen med kort vei til Torgallmenningen. Det er et naturlig knutepunkt i sentrum og der finner du også kjøpesenteret Galleriet. Det er kanskje litt annerledes enn det de fleste forbinder med et kjøpesenter, men for meg så var det mitt senter når jeg vokste opp. Det var jeg kjøpte mine første sminkeprodukter på parfymeriet i første etasje og handlet mine egne klær på H&M. Jeg synes alltid det har vært et veldig hyggelig sted som har bevart noen ærverdige detaljer. Nå som de har pusset opp har det blitt enda finere og de har fått flere spennende butikker.

Selv om jeg har flyttet ut av byen så føler jeg fremdeles en stor tilknytning til Galleriet. Det har en beliggenhet som gjør det enkelt å komme seg dit med både bil og kollektivt. Jeg parkerer ofte i Klostergarasjen når jeg er i byen og da tar det meg 1 minutt å gå over Torgallmenningen til Galleriet.

Maren og jeg tok en runde for å sjekket ut de nye butikkene som har kommet på Galleriet. For meg så har det blitt viktigere med kundeservice og selve handleopplevelsen når jeg er i butikker. Der synes jeg Galleriet har mange butikker som yter litt ekstra service. På MAC så har de veldig dyktige makeup-artister på jobb som kan ta deg med i sminkestolen for å vise sminken på. Det synes jeg er så viktig når jeg skal kjøpe ny sminke eller bare få litt ekstra inspirasjon. På Nespresso har de en egen liten kaffebar hvor man kan smake på de ulike kaffetypene og de inspirerer til å eksperimentere. Vi fikk smake på en nydelig iskaffe når vi var der, og nå tror jeg at jeg må ha meg en Nespresso Maskin.

Jeg er veldig ofte innom H&M, de har den beste trendavdelingen og den oppdateres flere ganger i uken. Så da må jeg ofte innom for å sikre meg noen godbiter. Jeg synes også at Infinity har fått så mange spennende merker og det er veldig gøy at mange av de er norske. De har blant annet Holzweiler, Pia Tjelta og Love Lolita, så man finner garantert noe fint.

Når jeg er i byen så er det ofte i forbindelse med jobb og da er Galleriet et naturlig sted for meg å ta en kaffe eller matbit på farten. Jeg elsker salatbaren til BIT og de ferske juicene til Joe & The Juice. Blir det ikke tid til å lage middag eller vi er fysen på burger så er Holy Cow det beste valget. De har uten tvil byens beste burger, og storfavoritten truffle fries. På Holy Cow kan du også velge vegetar, vegansk, glutenfritt og med salatwrap istedenfor brød. Det er så mye godt! Galleriet skal også ha søndagsåpent i første etasje så man kan benytte seg av spisestedene.

Processed with VSCO with s2 preset

Rituals er også en av de nyere butikkene til Galleriet og de har også mye fokus på handleopplevelsen. Du kan få en håndmassasje og teste ut de fine produktene eller få en kopp te mens du titter. Er du ute etter en gave finner du garantert noe her.

Galleriet er mitt favorittsenter, ikke bare fordi det er mange gode minner men også på grunn av butikkutvalget og atmosfæren. Så hvis du reiser til Bergen kan jeg virkelig anbefale deg å ta turen innom. De har også en kundeklubb som gir mange faste fordeler om du melder deg inn. Da kan du bare benytte deg av Galleriet sin egen app for å ha oversikt over tilbudene. Du kan melde deg inn i kundeklubben her.

12 comments

  • Hei Marie <3 Tusen takk! Skjørtet er fra H&M, nytt denne våren, og skoene er fra Zara men dessverre fra i fjor. Klem

 • Kjære vene så vakker du er, Emilie!!!! <3<3
  Hvor er den hvite kjolen fra?
  Også lurer jeg på om du har vært flink til å bruke solfaktor hele livet, etter som du har så nydelig og rynkefri hud?

  • Tusen takk, så snill du er <3 Kjolen min er fra Isabel Marant Etoile. Jeg kjøpte den for 2 år siden men de har den fremdeles i sommerkolleksjonen. Den er litt dyr men jeg har brukt den sååå mye så jeg føler den er verdt investeringen. Jeg har alltid solfaktor på ansiktet gjennom sminken og hudpleien jeg bruker, og på sommeren har jeg ekstra solfaktor i tillegg. Jeg prøver å unngå å sole meg for mye, spesielt ansiktet mitt, men jeg elsker å være brun. Min løsning er selvbruning, jeg foretrekker å ta selvbruning en gang i uken fremfor å sole meg. Klem

    • Hei Ida! Jeg har klippet bort lappen, men jeg tror jeg har den i str 38. De er ganske små i størrelsen, tror de sier at en fransk 38 er en skandinavisk 36 🙂

 • Hei Emilie! Du er en stor inspirasjon! Jeg lurer på hva slags sminke du har på øynene her? Øyenskyggen var nydelig! Og hvor er de fine skoene fra? Klem

  • Hei Maria <3 Tusen takk, så snill du er. Jeg har brukt Diorshow Backstage Contour Palette som øyenskygge, den har en veldig fin, matt brunfarge som er varm i tonen. Kjempefin å bruke som øyenskygge. Skoene er fra Zara, men de kjøpte jeg i fjor. Så jeg tror dessverre ikke det er mulig å få tak i de nå. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *