HELGEN PÅ HELL

6X5A2848fxl

6X5A2859fxl

6X5A2909fxl

Da var helgen snart over og det er klart for en ny uke. Jeg har hatt noen kjempefine dager men jeg kjenner at jeg klar for å komme inn hverdagen igjen. Forrige uke ble så kort når det var fri på torsdag, og vi feiret bursdag både på fredag og i dag. Jeg er passe sliten og en smule kvalm etter både grillmat og kake. Jeg fikk ikke skvist inn alle treningstimene mine på Barrys så de må jeg ta igjen i uken som kommer.

Ellers så gleder jeg meg til en uke her hjemme uten reising. Da får jeg litt mer tid til å innhold som dere har etterspurt, det er både favorittapper og hverdagssminke på planen. Jeg kommer også til å legge ut flere plagg på Tise den kommende uken.

Håper dere har hatt en nydelig helg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *