FESTIVALSMINKE


Annonse i samarbeid med Kicks

6X5A3847fxl

Det er snart sommer og det betyr også festivalsesong. Jeg skal faktisk på en festival helt opp i Henningsvær i sommer, Trevarefesten. Vi får se om jeg drar på med glitteret eller bare holder meg til litt ekstra glød. Kicks har nemlig lansert en fantastisk festivalkolleksjon og der er det så mye fint. Alt du trenger for å få en vakker glød til en litt mer kreativ festivallook.

6X5A3802fxl
Kicks Skin Protecting Primer 

Det er lurt å starte med en primer så sminken holder hele dagen og natten. Skin Protecting Primer fra Kicks er vannbasert og trekker raskt inn i huden. Huden blir jevnere og den beskytter også mot forurensning og blått lys.

6X5A3822fxl

6X5A3778fxl
Kicks Festival Collection Eyeshadow Palette

Øyenskyggepaletten er egentlig alt du trenger i sommer, både hverdag og fest. Den inneholder ti øyenskygger, en blanding av varme og kalde toner med både matt, metallic og skimmereffekt. Jeg er jo veldig glad i matte, varme øyenskygger til hverdags. Back Stage og Peace er perfekt å bruke for å skape en naturlig skygge til øynene. Her har jeg lagt Back Stage over hele lokket og langs den nedre vippekanten. Peace har jeg lagt i globallinjen og tettere på den nedre vippekanten. For å gjøre øyesminken litt mer spennende så har jeg lagt Sparckling Mud på selve lokket. Så fint! Skyggene er veldig kremete, lett å jobbe med og godt pigmenterte.

6X5A3807fxl

6X5A3790fxl

Kicks Festival Collection Highlighter

Når jeg vil ha den lille ekstra gløden til spesielle anledninger så blir det aller best effekt med en pudder highlighter. Kicks sin highlighter har en nydelig gyllen farge og veldig finkornet skimmer. Den legger seg så fint på huden og gir en veldig fin effekt. Jeg bruker Cheek Brush til å legge denne på kinnbeinet og langs neseryggen. Så langt er det en veldig enkel sminkelook som går til de aller fleste anledninger. Hvis du vil gjøre noe ekstra så kan jeg anbefale Face Jewellery.

6X5A3918fxl

6X5A3777fxl

Kicks Festival Collection Face Jewellery

Jeg synes det er så gøy å gjøre noe ekstra ut av sminken, spesielt når man har mulighet til det. Face Jewellery kan klippes til og påføres akkurat som du selv ønsker. Det er kjempefint med noen få, glitrende detaljer og så er det gøy å ta den helt ut med alle stenene. Jeg ventet med ansiktsprayen og det festet seg veldig bra på huden.

6X5A3782fxl

Alle produktene er Limited Edition så her lønner det seg å være tidlig ute. Det er også tre supergode sminkekoster i kolleksjonen; Eyeshadow Blending Brush, Cheek Brush og Powder Brush. Jeg avslutter alltid sminken med en ansiktspray. Kicks sin Setting Spray gir en finfordelt mist med en mattere effekt. Den hjelper å legge sminken pent og holde den på plass hele dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *