HVITT PÅ HVITT

Annonselenke

Jeg elsker å gå med hvitt, året rundt. Enkelte kan si det er upraktisk men det er samtidig veldig lett å få bort en flekk hvis man skulle være uheldig. Jeg har en sprayflaske med Vanish klar hvis det skulle være en vanskelig flekk og den fungerer alltid best på hvitt.

Jeg har allerede funnet meg så mange fine sommerkjoler i hvitt og denne har blitt en stor favoritt. Det var mange av dere som lurte på hvor den var fra når jeg la den ut på IG, du finner den her.

I dag har jeg gjort kjedelig kontorarbeid og hatt en relativt rolig mandag. Jeg kjenner at forkjølelsen ikke har sluppet taket helt, så jeg prøver å sove mye og spise sundt. Jeg har spist mye smågodt hele helgen og jeg føler det har satt meg litt tilbake. Er det noen andre som føler det samme når de spiser mye sukker? Det er akkurat som om immunforsvaret får en liten knekk. Men nå skal jeg kle på meg godt og ta en kveldstur. I morgen starter jeg Barry’s Academy med 12 økter på 4 uker. Jeg gleder meg så mye til å komme ordentlig i gang igjen. Barry’s Bootcamp er den beste treningen og jeg klarer aldri å presse meg så hardt alene eller på noen annen treningstimer.

11 Comments

 1. Lina
  May 27, 2019 / 10:43 pm

  Hei Emilie:-)
  Jeg lurer på hvordan du er så brun og fin, samtidig som du beskytter huden? Er det spray tan og isåfall hvor tar du det? (Ser så jevnt og naturlig ut). Hvis det er din naturlig farge lurer jeg på hvilke solkrem og faktor du bruker for å få fin farge, men samtidig for å beskytte huden mot skader?

  Mvh Lina:-)

  • emilieto
   Author
   May 28, 2019 / 4:14 pm

   Hei Lina! Jeg bruker selvbruning, tar det ca en gang i uken hjemme. Er veldig glad i Bondi Sands sin Express Mousse som jeg har på i 3 timer, så slipper jeg å sove med det 🙂 Jeg smører meg med solfaktor 30 på kropp og 50 i ansiktet hvis jeg soler meg, men ellers holder jeg meg til solfaktoren som er i hudpleieproduktene/sminken min. Jeg tror det beste er uansett å sole seg med måte og ikke bli brent. Jeg redigerer også bildene mine varmere og gjør de mørkere, så jeg ser nok brunere ut på bilder enn det jeg er i virkeligheten 😉 Klem

   • Lina
    May 28, 2019 / 7:37 pm

    Å, tusen hjertelig takk for svar??

 2. Anna
  May 28, 2019 / 7:02 am

  Hei! Når kommer sminkevideo? 🙂

  • emilieto
   Author
   May 29, 2019 / 5:49 pm

   Hei Anna! Jeg skal prøve å få det til veldig snart. Foretrekker du youtube eller IGTV? Klem

 3. Camilla
  May 28, 2019 / 11:46 am

  Hei,

  Kunne du laget ett innlegg/video med tips til bryllups sminke? Nå som bryllups sesongen begynner <3
  Hadde satt veldig pris på det!

  Klem <3

  • emilieto
   Author
   May 29, 2019 / 5:48 pm

   Hei Camilla! Det skal jeg se om jeg får til <3 <3 Klem

 4. Nora
  May 28, 2019 / 1:43 pm

  Hvor er halskjedene fra?

 5. Astrid Therese Karlsen
  May 29, 2019 / 11:12 am

  Har du fortsatt koden fra Barrys? Jeg fikk den ikke med meg og er veldig interessert!! 🙂

  • emilieto
   Author
   May 29, 2019 / 5:48 pm

   Hei Astrid! Det har jeg 🙂 Bruk koden “TRYBB” når du skal bestille time på nett. Klem

 6. Veronica
  May 30, 2019 / 9:54 pm

  Så fin du er ? Hvor er det fine smykket fra? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.