TISE ER OPPDATERT

Paljettskjørt Zara

Jeg har tatt en liten vårrengjøring og ryddet ut av garderoben. Jeg har noen fine plagg som dessverre ikke blir brukt og trenger nye eiere. Jeg har oppdatert Tise i dag og kommer til å oppdatere hyppigere de neste ukene.

Paljettskjørt Zara

Jeg selger dette superfine paljettskjørtet fra Zara. Det er så fint på og veldig billedvennlig. Du finner det her.

Self-Portrait hvit kjole volanger blonder

Denne kjolen fra Self-Portrait har jeg vært veldig usikker på om jeg vil selge, for jeg synes den er så fin. Men jeg har ikke brukt den på over 1 år og da synes jeg den fortjener en ny eier. Perfekt kjole til sommerfest eller en finere middag. Du finner kjolen her.

Du finner meg på TISE her @emilietommerberg.

 

3 comments

 • Hei! Du har så vanvittig fine bryn, så jeg bare lurte på hvem av stylistene gikk du til da du var på Brow Rehab? Klem <3

  • Hei M! Tusen takk <3 Jeg går til Diane og Ina på Brow Rehab i Bergen, de ser superflinke. Har ikke testet ut noen av de andre enda, men jeg er sikker på at de er like flinke 🙂 Klem

 • Hei, Emilie.

  Jeg svarer her så du ser det. Dette skrev du:
  Hei Frida! Jeg beklager for at jeg har lovet å lage et innlegg om hva som er på telefonen min. Det har gått helt i glemmeboken. Jeg vet ikke om det er interessant med absolutt alt på telefonen min? Hva med et innlegg om mine mest brukte-/favorittapper? Klem Emilie <3

  Ja, helt i orden det <3 Gjerne også bare printscreen av hvordan du har organisert appene? 🙂

  Håper du går gjøre dette ila. de nærmeste få dagene!
  Klem fra Oppdal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *