YSL BEAUTY CLUB

Annonse/invitert

_S0A7978

_S0A7334

_S0A8394

_S0A8982

_S0A8189

_S0A8470

Norge team 1

Norge team 7

Bildedryss fra forrige onsdag på YSL Beauty Club. De har en årlig fest hvor de samler influensere og bransjefolk i norden. I år var temaet litt mer edgy enn det pleier og festen ble holdt på et gammelt slakteri. De avslørte artisten MØ som deres nye nordiske ambassadør og hun hadde en minikonsert for oss. Det var så gøy! Alltid hyggelig å reise på tur med YSL og fine folk fra Norge.

7 comments

  • Utrolig vakker, likte veldig godt kjolen din! Vet du om det er mulighet om å få tak i denne nå?

    • Hei Elmira! Tusen takk <3 Jeg kjøpte kjolen i fjor, så tror dessverre ikke det er mulig å få tak i kjolen lenger. Klem

  • Hei,

    Reiser på week-end tur til Bergen snart. Har du en Bergen-guide? 🙂 kjekke restauranter, lunsjsteder, utesteder, shopping m.m?

    • Hei Malin! Det hadde vært veldig gøy å lage 🙂 Sånn i farten så kan jeg anbefale Bergen Brunsj (lunsj), Bien Centro (sykt god pizza og pasta), Villani (en mer autentisk variant av Olivia), Nama (beste sushi i byen), Magda (drinker og uteliv), Tempo Tempo (kul bar som også har veldig god italiensk pizza til langt på natt), Godt Brød Agathe Christie (frokost/lunsj), Høyer (shopping), Infinity på Galleriet (mix av merker), Retro (shopping), Illum (shopping). Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *