STOCKHOLM MED YSL

Da er jeg på vei til Stockholm igjen, denne gangen med YSL. De har en årlig samling med influensere og journalister hvor de inviterer til YSL Beauty Club. Det pleier å bli en kjempegøy fest og jeg er sikker på at de ikke skuffer denne gangen heller.

YSL er en av mine favorittmerker når det kommer til hudsminke og jeg elsker deres Touche Eclat Cushion foundation. Jeg har ikke brukt den siden i fjor sommer men pakket med meg refill etuiet og tenker å kjøpe en ny på TaxFree. Det er en perfekt sommerfoundation for min del for den gir en veldig lett dekk og er så grei å ha med seg i vesken for en liten oppfriskning eller påføring i løpet av dagen. Den er også fin å bare bruke rundt nese eller andre problemområder hvis man vil gå for en “no makeup” look. Fargene er delt opp i Beige Dore (varm/gul), Beige Rose (kald/rosa) og Beige (nøytral). Jeg pleier å være en BD 20-30 på vinteren men går mer mot en B 50 på sommeren.

Kofferten er pakket med 3 antrekk for kvelden. Det er alltid greit å sikre seg for man vet aldri hva man føler for. Svart blir det uansett <3

12 comments

    • Hei Karoline! Tusen takk <3 Det er begynner å bli en stund siden jeg hadde en video med hverdagssminke så det må jeg få til 🙂

  • Hei. Emilie! Du har alltid så velstelte og fin farge på neglene (ser du ofte faller tilbake på de samme nude-variantene, samt av og til en rød en). Kunne du laget et innlegg med hvilke produkter du bruker på hender og negler?
    Aller helst en oversikt over nude-neglelakkene du bruker, for det ser ut til at du har knekt koden helt perfekt!

  • Hei, Emilie 🙂 Kan «Whats On my iPhone» innlegget snart komme? Ventet i månedsvis… Begynner å bli utålmodig på at du aldri vil gjøre det.. Vært innom bloggen fire ganger daglig i tre måneder nå etter du sa at det skulle du fikse..

    Klem

    • Hei Frida! Jeg beklager for at jeg har lovet å lage et innlegg om hva som er på telefonen min. Det har gått helt i glemmeboken. Jeg vet ikke om det er interessant med absolutt alt på telefonen min? Hva med et innlegg om mine mest brukte-/favorittapper? Klem Emilie <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *