MITT FØRSTE BUNADSØLV

Annonse

6X5A3430fxl

I år så blir 17. mai litt ekstra stas for jeg skal få kle meg i min aller første bunad. Min flinke og snille mamma har sydd en Hardangerbunad til meg i rekordfart. Den er ikke 100 % ferdig men ferdig nok til å brukes. Hun har laget en forenklet versjon av bringeduken, beltet og forkleet så jeg kunne bruke bunaden i år. Jeg synes den er fantastisk fin og jeg gleder meg sånn til å ha den på 17. mai

6X5A3293fxl

Thune har vært så snille og sponset meg med de vakreste søljene. Jeg valgte en forgyllet sølje med røde stener og en halssølje som passet til. Jeg elsker de røde detaljene! Til beltet gikk jeg for en nydelig englespenne og til skjorten ble det noen vakre mansjettknapper i forgyllet sølv.

6X5A3231fxl

Du kan se noe av Thune sitt utvalg på nett her, men de har også mer utvalg i butikk. Alt av bunadsølv kan også bestilles.

Nå skal jeg nyte de siste dagene i Barcelona før det er hjem til Bergen for å feire 17. mai <3

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *