BACK IN BLACK

Annonselenke

6X5A3069fxl

_

Jeg har en forkjærlighet for sorte kjoler. De er geniale for de kan brukes året rundt til sorte strømpebukser eller bare ben. Denne kjolen er i rami og jeg synes det er så fint med det linaktige stoffet. Det er også veldig behagelig å gå med.

I dag reiste jeg til Barcelona for noen dager med min bloggkollega, Therese. Vi er her for å ta fine bilder og fylle på med inspirasjon. Jeg fikk så mange fine tips på IG og jeg har delt de på stories så dere kan lagre de også. Dere må gjerne dele tips her også!

Du finner kjolen her, men jeg tror dessverre det ikke er så mange igjen av den. Kanskje den kommer tilbake?

2 comments

  • Hei Emilie,

    Har du hotellanbefalinger i Barcelona? Har tidligere bodd på Yurbban Trafalgar Hotel og var veldig fornøyd med det, men lurer på om vi skal prøve et annet denne gangen. Tips?
    Hilsen fast leser,
    Martine

    • Hei Martine! Jeg har ikke vært superheldig på hotell i Barcelona tidligere men jeg kan absolutt anbefale der vi bodde nå. Vi bodde på Hotel Praktik Essence. Det var så sentralt og både nytt og fint. Det ligger i Passeig de Gracia, rett ved siden av El Nacional. Det var ingen svømmebasseng men de hadde en veldig koselig terrasse. Jeg har også bodd på Yurbban Trafalgar Hotel og likte det veldig godt 🙂 Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *