3 favoritter: solpudder

3 favoritter solpudder

Nå går vi inn i en tid hvor mange endrer på sminken. Huden får en friskere farge og man vil gjerne gå for et mer naturlig utrykk. For veldig mange så betyr det å droppe foundation og heller tilføre litt farge ved hjelp av solpudder. Jeg tror vi nordmenn er spesielt glad i dette produktet og det kan bli så fint hvis det brukes riktig. Jeg bruker solpudder året rundt, men varierer farge og påføring ut i fra sesong. 

På vinteren bruker jeg en lysere variant som også er mer gul i fargen og har en mattere tekstur. Den bruker jeg for å gjøre en lett konturering av ansiktet og gi litt farge. 

På sommeren derimot så går jeg for de som har en varmere farge og gjerne litt finkornet skimmer. Da er det for å fremheve en solkysset hud og skape en fin varme i ansiktet.

3 favoritter solpudder

Jeg har veldig mange solpudder i sminkesamlingen min men jeg har samlet tre stykker som er blant mine favoritter:

  1. Soleil Tan de Chanel. Dette er en gel-cream så konsistensen er veldig god å jobbe med og den får et naturlig resultat på huden. Den er kremete uten å være klissete. Jeg bruker en beautyblender og påfører det enten som en kontureringseffekt eller der hvor solen treffer ansiktet naturlig; kinnene, nesen og pannen. Den får en veldig delikat, semimatt finish på huden. Min store favoritt.
  2. Tom Ford Bronzer. Dette er den jeg har alltid liggende i den store sminkemappen min, speilet er så stort og digg å ha med seg på reiser. Jeg bruker dette solpudderet mer på sommerhalvåret for det er litt varmere og har veldig finkornet skimmer. Så fint! Jeg vet det også finnes i en mindre variant, for dette store kan være litt upraktisk til tider.
  3. Les Beiges Healthy Glow Chanel nr 50. Dette er egentlig en lett pudderfoundation og derfor har den ingen skimmer. Jeg bruker den også som en naturlig øyenskygge! Hvis du sliter med å finne et solpudder med en farge som passer deg så er det veldig lurt å finne en mørk foundation. Da kan du finne teksturen du ønsker og perfekte farge.

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *