HÅRPYNT: PERLER

Inneholder annonselenker

Det enkleste måten å pynte opp hverdagsfrisyren er å sette i noen hårspenner. Jeg synes det er så gøy med perletrenden og det er masse fint i butikkene nå. Det er også veldig fint å blande flere ulike hårspenner sammen. Hårspennene mine er fra Glitter og under finner du flere favoritter:

S H O P    T H E     L O O K

1 HER | 2 HER | 3 HER | 4 HER | 5 HER | 6 HER

Hårspennene er praktiske men også superfine. Det er også veldig fint å kombinere de med en flette eller lav hestehale. Er håret ditt glatt så kan det hjelpe å spraye litt hårspray på hårspennen før du setter den i håret.

Follow:
Share:

2 Comments

 1. Yvonne
  May 9, 2019 / 8:50 pm

  Kan du legge ut på instastory hvordan du ville brukt perlespenner til en lav hestehale og flette? ☺️

  • emilieto
   Author
   May 13, 2019 / 11:57 pm

   Hei Yvonne! Det kan jeg <3 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.