SOMMERENS DRØMMEKJOLE

Annonselenke

6X5A2659fxl

6X5A2739fxl2

Jeg merker at når det går mot sommeren så blir jeg mer og mer glad i de mer romantiske plaggene. Jeg elsker å kle meg i blonder og feminine fasonger. Jeg kan bo i lange hvite kjoler og jeg synes det passer enhver anledning. Så kan bruke tilbehøret til å tone det ned eller ta den helt ut, alt etter hva du skal.

6X5A2631fxl

6X5A2693fxl

6X5A2746fxl2

Denne kjolen synes jeg er kupp og jeg ble så glad da jeg fant den. Jeg synes den vil passe perfekt til bursdagsfester, konfirmasjon, midtsommer, hagefester og ikke minst 17. mai. Den vil nok være superfin sammen med en flette eller blomsterkrans.

Du finner kjolen her.

 

7 comments

  • Hvilken størrelse har du i denne kjolen? ? Av erfaring vet jeg at Nelly kan være litt små i størrelsen

    • Tusen takk <3 Den er pittelitt gjennomsiktig på skjørtet. Jeg bruker en hudfarget truse og det synes ikke i det hele tatt, men man kan se konturene av beina igjennom hvis det er sterkt baklys. For min del er det ikke noe sjenerende 🙂 klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *