LA TIPS: VEGANSK TACO

Jeg hadde notert meg den plantebaserte restauranten Gracias Madre før vi reiste til LA. Det var også så mange som anbefalte den da jeg spurte dere om tips. Vi dro der for å spise lunsj en av dagene og det var helt fantastisk! Vi fikk bord i hagen og det var en så hyggelig stemning der. Interiøret var veldig fresht med marmorbord, mørkt tre og grafiske fliser. Det var også et gigantisk oliventre i hagen. Inne var det en stor bar hvor de serverte kun tequilabaserte cocktails.

Alt på menyen var vegansk og det var så mye godt å velge mellom. Det var salater, tortas (type smørbrød), bowls og tacos. Vi startet med å bestille guacomole med tortilla chips. Så enkelt og så himmelsk godt. Det er rart hvordan man føler seg sunnere med en gang det er plantebasert. Vi valgte to typer tacos, en med potet og en med jackfruit. Jeg hadde hørt om jackfruit for lenge siden og var så nysgjerrig på å teste vidunderfrukten. Det er en gigantisk tropisk frukt som får en kjøttaktig konsistens når den stekes.  Jeg synes den minnet veldig mye om pulled pork med krydderet og teksturen. Tacoene var så gode og hadde masse saus og annet digg. Helt utrolig at det kan være vegansk.

Jeg angrer veldig på at jeg ikke testet ut dessertene men det får bli en annen gang. Gracias Madre anbefaler jeg på det varmeste hvis du er i LA. Det er absolutt et sted hvor du kan ta med en kjøttetende kjæreste.

Restauranten ligger i West Hollywood og har en egen valet parking. Vi tok lunsj der og utforsket området etterpå hvor det er masse spennende butikker.

1 comment

  • Hei, dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøres. Men jeg lurer på om du bruker linser når du ikke bruker briller? I så fall, hvilke linser bruker du?
    Mvh Silje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *