MAI

6X5A2282fxl

6X5A2384fxl

6X5A2268fxl

Da var det endelig mai, en av mine favorittmåneder. Det er litt kjedelig at den starter med en kuldebølge. Vi hadde jo så nydelig vært i april. Jeg satser på at varmen er tilbake før 17. mai.

Jeg håper dere nyter fridagen! Jeg skal på flyplassen og hente en venninne. Jeg håper Bergen viser seg fra sin beste side de neste dagene <3

Kjolen min finner du her.

7 comments

  • Hei!:) Har du noen tips til antrekk og sko hvis man skal ut på byen i disse dager? Gjerne så casual som mulig 🙂

    • Hei Kaia:) Tusen takk! Jeg bruker en stroppeløs BH, jeg tror jeg har kjøpt mine på Change og Freya. De passer ikke perfekt men fungerer veldig greit hvis det er litt utringning. Hadde jeg hatt denne til en normal t-skjorte hadde det blitt dobbeltpupp 🙂 Klem

    • Hei H! Tusen takk <3 Jeg har ikke gjort noe med fargen siden jeg farget det i fjor høst. Da hadde jeg min egen farge + litt highligths før jeg farget det brunt. Da brukte frisøren Wella Color Touch 30 gram 6.0, 30 gram 6.7, 7 gram 4.77 med 4% og resultatet ble en fyldig brunfarge. Nå har hårfargen blitt litt mattere og lysere, det ser ut til at de gamle highlightsene mine skinner litt igjennom. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *