ANSIKTSOLJE: 3 BEAUTYHACKS

Annonse i samarbeid med Eir

6X5A2144fxl2

En av mine favorittprodukter når det kommer til hudpleie er ansiktsolje. Jeg føler det er ingenting som gir huden så mye glød og fukt som en god ansiktsolje. Jeg vet det er mange som unngår olje hvis de har problemer med kviser eller akne. Sannheten er at all hud har godt av å tilføre fuktighet og kvalitetsoljer vil ikke tette porene. Eir sin Rosehip Serum inneholder oljer fra nype og havre som er naturlig rike på omega-3 og -6 fettsyrer og vitaminer som beskytter, pleier og roer ned huden.

Jeg påfører som regel ansiktsoljen på kvelden så huden min får næring og fukt gjennom natten. Jeg passer på at alle vannbaserte produkter er påført før jeg smører på oljen. Det er viktig å huske på at olje kan penetrere fuktighetskremer men ikke omvendt, og det er dumt å gå glipp av dyrebare ingredienser fra hudpleien. Det er også supert å påføre en olje før en lang flytur så huden ikke tørker ut.

6X5A2210fxl

En ansiktsolje har så mange bruksområder og her er mine 3 favoritter:

1. Sammen med fuktighetskrem
Jeg blander 1-2 dråper inn i fuktighetskremen hvis jeg trenger en ekstra fuktboost. Da jobber produktene sammen og du får ekstra beskyttelse. Det er også en fin måte å tilføre olje uten at huden føles oljete. 
6X5A2089fxl2

6X5A2097fxl2

2. Highlighter
Jeg synes det er så fint å bruke en ansiktsolje for å tilføre glød til ansiktet. Hvis jeg vil få pudderhighlighteren min til å skinne litt ekstra så legger jeg litt olje over. Det er også superfint å bruke oljen alene som en highlighter på bar hud eller over foundation. Jeg påfører litt av ansiktsoljen på en beautyblender og så dytter jeg den forsiktig på huden. Det er viktig å ikke bruke for mye så sminken sitter på plass. Huden får masse glød og ser supersunn ut.
6X5A2215fxl

3. Sammen med foundation
Det er så fint å blande inn litt olje med en flytende foundation. Resultatet vil bli mer naturlig og det vil være lettere å fordele foundationen. Det gir også ekstra glød til ansiktet som ser så friskt og fint ut. Er det enkelte områder som du ønsker å matte ned så er det ingen problem å gå over med et transparent løspudder.

Eir er et nytt og spennende nordisk merke som har fokus på en naturlig og bærekraftig hudpleie. Alt fra emballasje til ingredienser er utviklet med miljøet i tankene. Alle produktene til EIR er 94-100% naturlige. Du finner Eir sin ansiktsolje her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *