GARDEROBEFAVORITT: SKJORTEKJOLEN

Annonselenke

6X5A1688fxl

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken. Jeg har jobbet, trent og nå holder jeg på med food prepping. Ikke så veldig spennende men hverdagslig fint. Jeg er på en liten sunnhetskick hvor jeg prøver å spise sunnere og kutte ned på sukker. Da hjelper det veldig å ha sunne, digge alternativer klar i kjøleskapet. Så nå har jeg kokt opp masse Quinoa, kuttet opp grønnsaker og laget hummus.

6X5A1673fxl

Jeg hadde store planer om å oppdatere Tise denne helgen men jeg kom ikke så langt. Jeg skal si i fra når jeg har lagt ut plagg til salgs. Jeg har også så mange solbriller som ikke blir brukt og det er tullete å ha de liggende. Garderoben min har godt av en liten opprydning og det er mange fine plagg som trenger nye eiere. En ting som går igjen i garderoben min er skjortekjoler. Korte eller lange, jeg elsker de. Og de blir mye brukt.

6X5A1709fxl

Denne beige skjortekjolen er samme modell som denimkjolen min. Jeg likte den så godt at jeg måtte ha den i en til farge. Denne er laget av lyocell og er litt mykere enn denimvarianten. Perfekt til varmere dager og jeg føler den kan pyntes opp og ned med tilbehør. Den er også veldig fin kneppet litt opp sammen med et par hvite jeans. Kjolen min finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *