MINE BRYNSHEMMELIGHETER

Emilie Tømmerberg Bryn

Jeg har fått mange komplimenter om brynene mine gjennom årene jeg har blogget. Sannheten er at de har i mange år vært en liten usikkerhet hos meg og jeg har alltid sminket de, mye. Jeg har en litt svak avslutning på brynene, spesielt på høyre side. Jeg har prøvd å smøre de med Castorolje for å øke hårveksten men jeg fikk ikke til en god rutine hver kveld. Det ble litt klønete med en stor flaske med olje.

Etter at jeg hadde et samarbeid med Nutrilashes så begynte jeg å smøre serumet på brynene litt sporadisk og jeg merket en effekt etter noen uker. Jeg hadde så lyst på litt mer naturlige, fyldige bryn som ikke trengte så mye sminke så jeg begynte å smøre serumet morgen og kveld. Jeg sluttet også å nappe brynene mine for å la de vokse så mye som mulig til sin naturlige fasong. Jeg har nok nappet en litt høyere avslutning enn det jeg egentlig har.
Emilie Tømmerberg Bryn

Jeg bestilte en time hos Brow Rehab når jeg følte at brynene hadde vokst så mye som de kunne. Det var en prøvelse å ikke nappe de, brynene føltes til tider uformelige og uflatterende. Men det hjalp å fylle litt i med brynspomade og bare stå i det. Det var uansett gøy å se de vokse.

Etter timen min hos Brow Rehab så følte jeg at jeg fikk helt nye bryn. De klarer å farge brynene på en måte som henter frem hår du ikke ante fantes. Det er helt fantastisk! Jeg synes det er en super måte å gi brynene en liten boost som varer lenge. Jeg fortsetter fremdeles med å bruke Nutrilashes morgen og kveld, jeg føler det gjør brynene sterkere og mørkere. Det gjør også at små hår vokser seg frem til å bli fylde brynshår. Nå føler jeg at brynene rammer inn øynene mine på en mer naturlig måte og jeg føler meg ikke naken uten sminke.

Så mine beste tips for å finne dine perfekte bryn er:

  1. Bruke et godt brynsserum morgen og kveld
  2. Ingen napping på minst 8 uker, helst 3 måneder
  3. Få profesjonell hjelp til å finne din optimale fasong

Som regel er det bare litt finjustering som skal til. Hvis du ikke ønsker å fikse de fast så er det lurt bare å få hjelp til å finne din fasong, så napper og farger du selv ut i fra det. Jeg tror uansett man er finest med så naturlige bryn som mulig, men spesielt farging gir en fin oppfriskning.

5 comments

  • Brynene dine er perfekte! Hvilke produkter har du brukt på hudsminken her? Så sykt fin, kanskje du kan lage en video på denne looken?:)

    • Tusen takk, så snill du er <3 Jeg har brukt Light Wonder fra Charlotte Tillbury sammen med Tom Ford sin Traceless Perfecting Foundation og magic concealer fra Helena Rubinstein. Tan de Soleil fra Chanel som solpudder og Becca highlighter i Opal. Det hadde vært veldig gøy å vise mer av denne looken. Klem

  • Rett og slett nydelige! ? Kan jeg få spørre hvor den toppen din er fra? Eller er det en kjole? Den så uansett kjempefin ut! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *