MINE HELGEPLANER

6X5A1482fxl2Jeg elsker rolige helger hjemme og det er akkurat det jeg skal denne helgen. For meg så er helgene hellige og det er svært sjeldent jeg går ut, med mindre det er bursdager eller andre begivenheter. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var litt mer sosial, men jeg er nok den typen som trenger å lade litt ekstra hjemme. Denne uken var jeg to dager i Oslo og da fikk jeg fylt på med litt sosialt.

6X5A1493fxl2

Her er min to do liste for helgen
– Oppdatere Tise
– Gå en lang tur
– Teste ut “food prepping” for neste uke
– Ta en liten vårengjøring av føttene (jeg er så kilen at jeg må gjøre det selv, pedikyr i salong er tortur)
– Starte på en av de fire bøkene jeg bestilte på Amazon
– Bestille beauty gadgets på Amazon
– Filme ny Skjønne Favoritter

Har dere noen spennende planer? Jeg håper dere får en deilig og avslappende helg, mine fine lesere <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *