ØYEMASKER MED RETINOL

ØyemaskerJeg elsker øyemasker, rettelse, jeg elsker masker generelt. Øyemasker er bare veldig enkelt og effektivt, de fikser trøtte øyne på få minutter med minimalt søl. Når jeg er trøtt og sliten så er det øynene mine som viser det best. Jeg pakker alltid med meg et par øyemasker når jeg er ute og reiser, og hjemme er det en som ligger klar i kjøleskapet.

Det er mange øyemasker som gir en umiddelbar effekt ved å kjøle ned området og glatte ut huden ved å gi fukt. De er super å bruke før du skal noe spesielt og vil at sminken skal ligge pent. Du kan til og med legge de over sminken og de vil fremdeles ha en effekt. Verdens beste touch up.

Jeg liker å bruke øyemasker som inneholder Retinol. Det er en ingrediens som på sikt vil redusere fine linjer, glatte ut huden og forbedre elastisiteten. Jeg bruker det en gang i uken for å holde de fine linjene rundt huden i sjakk.

KNC eye pads

Disse er fra KNC og de inneholder Retinol, kollagen for å gi tilbake fylde, beroligende Aloe Vera og hyaluronsyre for å gi fukt og dempe mørke ringer. Jeg synes de er supergode og veldig søte på.

En annen favoritt er Sensai sine Cellular Performance Extra Intensive 10 Minute Revitalizing Pads. De er også helt magisk og kan virkelig gjøre en forskjell rundt øynene! De inneholder blant annet L-Carnitine som sørger for en optimal celleproduksjon og stimulerer den naturlige produksjonen av hyaluronsyre i huden.

Så hvis du trenger å freshe deg litt opp men ikke orker en hel ansiktsmaske så kan en øyemaske være akkurat det du trenger.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *