TILBAKE TIL HVERDAGEN

6X5A2001fxl

6X5A2024fxl

6X5A2017fxl

Jeg håper dere har hatt en deilig påskeferie med masse kos. Jeg tok meg fri fra blogg og sosiale medier og det tror jeg var godt for kropp og sinn. 

Vi var noen dager på fjellet og så hadde vi noen late dager hjemme. Været har vært fantastisk! I går ble dagen brukt til å stelle ute og vi plantet eføy som etter planen skal bli til en hekk. Det blir spennende å se hvordan det går. Uansett godt å jobbe med hendene ute i det fine været. Jeg tror hagearbeid og nærkontakt med naturen fungerer som en form for terapi. 

I dag fikk jeg endelig filmet det jeg kjøpte i LA. Det kommer på IGTV i morgen. 

4 Comments

 1. Maria
  April 25, 2019 / 12:18 am

  Hej!
  Skulle du kunna länka till skjortan? Hur är den i storlek? Tack för världens bästa (utan överdrift <3) blogg och insta! Kram från Sverige

  • emilieto
   Author
   April 25, 2019 / 4:58 pm

   Tusen takk, det var utrolig hyggelig av deg <3<3<3 Nå ble jeg veldig glad 🙂 Jeg har skjorten i str 34, den er ganske oversized. Du finner den her https://rstyle.me/+lx-0-wH2NbSHTz7cl2Yd2A. Stor klem

   • Maria
    April 25, 2019 / 10:42 pm

    Du är bäst!! Tack <3

 2. May 5, 2019 / 11:34 pm

  It’s truly very difficult in this active life to listen news
  on Television, therefore I just use web for
  that purpose, and obtain the hottest news.

Leave a Reply

Your email address will not be published.