ANTREKK TIL 17. MAI

Annonselenker

hoved

Hvit kjole fra Nelly

Det er ikke lenge igjen til 17. mai og jeg gleder meg veldig til årets feiring. Hvis du ikke har bunad som meg så kan det være lurt å planlegge antrekket til den store dagen. Eller kanskje du vil ha noe til å skifte til på kvelden. Det beste er hvis du allerede har noe i klesskapet som du vil bruke, men hvis ikke så har jeg samlet noen av mine favoritter:

17. mai antrekk tips
Kjole Self-Portrait // Blazer H&M // Bukse H&M // Veske Mulberry

Self-Portrait har alltid så mye fint, jeg har flere plagg i skapet fra merket som er mine favoritter. Det koster litt men er perfekt hvis du er ute etter noe som er spesielt. Denne blomsterkjolen er så fin til 17. mai, spesielt hvis du liker en langermet og litt kortere kjole. En lekker lindress er også et kjempefint alternativ til en kjole. Enkelt og stilfult.

17. mai antrekk tips

Lang blomsterkjole H&M // Gul kjole H&M // Hvit blondekjole H&M

Er du ute etter en lang kjole så kan denne romantiske kjolen med blomstermønster være noe for deg. Hvis du vil holde det mer enkelt så kan du lyse opp dagen i gult. Begge er også perfekte å bruke igjen til bryllup. Jeg elsker blondekjoler og denne hvite blondekjolen er så romantisk og søt.

17. mai antrekk tipsRød blazer H&M // Rødt skjørt H&M // Blomsterkjole Loveshack // Lang blomsterkjole Self-Portait

Jeg synes det også er kjempefint å spille litt på rødt, hvitt og blått når det kommer til 17. mai antrekket. Dette røde settet vil være så fint til nasjonaldagen. Vil du ha en mer romantisk variant så er minikjolen fra Loveshack perfekt. Den lange blomsterkjolen fra Self-Portrait kan også være verdt investeringen hvis du trenger en kjole til bryllup i sommer. Det ser ut som en veldig flatterende fasong.

17. mai antrekk tips

Prikket kjole H&M // Silkeblazer H&M // Silkebukse H&M // Hvit kjole H&M

En prikket kjole er en klassiker og passer så godt til 17. mai. Jeg liker at stoffet har litt glans. En silkedress er også veldig lekker og behagelig å feire i. Denne sitter løst og silke er jo en drøm å ha på seg. En enkel hvit kjole med volanger er fint til den store dagen men også resten av sommeren.


getthelook

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *